białemyszki Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 Witam. Dostałem ostatnio do identyfikacji trochę łusek i mam problem z id bicia na spłonce kbks-a. Grzebałem, sporo na różnych stronkach i tego bicia nigdzie nie znalazłem. Może ktoś ma jakiś pomysł?
karabin Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Zakłady ,,Nitron,, w Krupskim Młynie ,kíedyś należały do Niemiec.Pozdrawiam
marv Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 mensguth6 firma Rheinisch-Westfalische Sprengstoff, A.G. ,Norymberga.
białemyszki Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 Dzięki wielkie Panowie. Głupia sprawa, bo widziałem sporo łusek z tym biciem a nigdzie nie mogłem znależć firmy.
białemyszki Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 Witam. Dostałem ostatnio do identyfikacji trochę łusek i mam problem z id bicia na spłonce kbks-a. Grzebałem, sporo na różnych stronkach i tego bicia nigdzie nie znalazłem. Może ktoś ma jakiś pomysł?
Pytanie
białemyszki
Witam. Dostałem ostatnio do identyfikacji trochę łusek i mam problem z id bicia na spłonce kbks-a. Grzebałem, sporo na różnych stronkach i tego bicia nigdzie nie znalazłem. Może ktoś ma jakiś pomysł?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.