MORALES Napisano 8 Maj 2011 Autor Napisano 8 Maj 2011 Hej,Dzisiaj rano kolega podrzucił mi taką blachę, co to może być?Posiada jakieś dwa uchwyt(chyba), widoczne na zdjęciu. Dolna krawędź ścięta pod niewielkim kątem. Wysokość ok 1,2m, szerokośc 1 m, grubosc ok 10mm.
ktos451 Napisano 8 Maj 2011 Napisano 8 Maj 2011 http://www.odkrywca.pl/pruska-plyta-okopowa,686191.html#686191 coś w tym stylu?
Redov Napisano 8 Maj 2011 Napisano 8 Maj 2011 To raczej nie jest płyta okopowa.Możliwe ,że to jest pancerz jakiegoś pojazdu.Widać ślady po uderzeniach pociskiem dużego kalibru.
MORALES Napisano 8 Maj 2011 Autor Napisano 8 Maj 2011 Płyta ze zdjęcia jest dużo większa i nie ma takiego otworu z przesłoną. W miejscu znalezienia ponoć zalega więcej żelastwa. W przyszłym weekend tam jedziemy i się zobaczy:)W odległości 100m od tego miejsca wychodzą częsci od RSO może coś z tym zwiazane?
MORALES Napisano 8 Maj 2011 Autor Napisano 8 Maj 2011 Dziekuję za szybką identyfikację. Ja patrzyłem na to z innej strony a wystarczyło obrócić Ekran do góry nogami i wszystko jasne:)Teraz pozostaje wyciągnać resztę, może kolejny STUG IV wyjedzie z ukrycia, tak mi się tylko marzy:)
Pytanie
MORALES
Hej,
Dzisiaj rano kolega podrzucił mi taką blachę, co to może być?
Posiada jakieś dwa uchwyt(chyba), widoczne na zdjęciu. Dolna krawędź ścięta pod niewielkim kątem. Wysokość ok 1,2m, szerokośc 1 m, grubosc ok 10mm.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.