wilzken Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 WitamCzy może mi ktoś powiedzieć co to jest za przedmiot (ten zakreślony kółeczkiem)? Jego średnica to 4cm, a wysokość 4,5cm. Już mi drugi raz taki wyszedł...Za podpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam:)Wilzken
wilzken Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 Przepraszam za błąd w tytule miało być ombka":) Może być i od zasłon, ale dlaczego leżało w środku lasu i na miejscu działań wojennych? Ja bym raczej obstawiał jakiś rodzaj pływaka (Szyjka jest zaślepiona).
abcd Napisano 6 Maj 2011 Napisano 6 Maj 2011 Może http://www.kaisersbunker.com/dunkelblau/helmets/dbh84.htm
wilzken Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 Dzięki Abcd, jestem pod wrażeniem:) Szkoda tylko, że nie trafiłem całej pickelhauby.Pozdrawiam
abcd Napisano 6 Maj 2011 Napisano 6 Maj 2011 Kugelhauby nie pickelhauby ,jeżeli już mamy być dokładni.
wilzken Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 WitamCzy może mi ktoś powiedzieć co to jest za przedmiot (ten zakreślony kółeczkiem)? Jego średnica to 4cm, a wysokość 4,5cm. Już mi drugi raz taki wyszedł...Za podpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam:)Wilzken
Pytanie
wilzken
Witam
Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest za przedmiot (ten zakreślony kółeczkiem)? Jego średnica to 4cm, a wysokość 4,5cm. Już mi drugi raz taki wyszedł...
Za podpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Wilzken
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.