Weles Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 medalik.. http://www.marypages.com/Paris1830Polish.htm musiałeś tyle wątków zakładać?trzeba było do jednego wszystko wrzucić..a moderujący" t. jest już blisko..brrrrr..
tyfus Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 Weles - chciałbyś podzielić się ze mną jakimiś przemyśleniami ?Jeżeli tak, zapraszam na priv.
Martian Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 A jako moderator powinieneś temat zdołować bo to nie wisirek ino medalik
tyfus Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 i może przysypać piaseczkiem ? chyba żartujesz :)każdy ma prawo błednie określić przedmiot - zawsze to lepsze niż coś do ID"a ja takiego wątku nie muszę zadołować - mogę zmienić tytuł, jeżeli autor wątku wyrazi taką chęć.
tiger81 Napisano 5 Maj 2011 Autor Napisano 5 Maj 2011 Tyfus jak dla mnie jeżeli możesz to powinieneś zmieniać tytuł wątku po poprawnym zidentyfikowaniu. u mnie możesz to robić za każdym razem.
Martian Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 za id" szło do dołka to za takiego babola chyba też można...
tyfus Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 czy uważasz, że za mało jestem wredny ?większość chyba uważa przeciwnie :)za ID", do ID" i tym podobne w tytułach - świeżaków uświadamiam, starym" userom blokuję wątki - nie ja wymyśliłem regulaminy działów.wystarczająco wrednie, czy może bardziej ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.