Skocz do zawartości

Karabinki ASG?

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuj na alledrogo, najlepiej AEG czyli o napędzie elektrycznym, chyba że lubisz co strzał naciągać sprężynę. Napęd gazowy się nie opłaca bo Greengas jest drogi. Ja polecam markę CYMA ale tylko repliki od 200zł w górę ;) pozdro

W miarę dobre repliki CYMY zaczynają się od modelu cm.028 (ak 47) w górę. Na niższą numerację nie ma nawet sensu patrzeć (plastikowy gearbox, nieszczelności, słaba konstrukcja, spora awaryjność). Niekiedy są to repliki nawet w skali mniejszej niż 1:1... Sam posiadam model cm.031. Nic specjalnego... Jest to ta sama konstrukcja co cm.028, różniąca się jedynie wyglądem zewnętrznym (jest to ak 74). Również polecam sklep Taiwangun. Oprócz Krakmanów, bardzo dobrą opinię wyrobił sobie również Specshop, Zbrojownia, capriasg (Tutaj już wyższa szkoła jazdy - w ofercie repliki przodujących markowych firm).

Pozdrawiam!

popatrz na ,,tanie militaria,, coś znośnego zaczyna się od 400zł nic taniej nie kupuj bo szkoda kasy, ja mam MP5 elektryk oczywiście, młóci nieziemsko bez okularów i maski na twarz nie ma co myśleć o takiej zabawie, strzał w oko równoznaczny jest z ślepotą. Bardzo celna replika z Hop upem.

• 2 weeks later...
Psioter5 - Z całym szacunkiem, ale odradzam składanie zamówień w tym sklepie" (tfu!). Jego obsługa kompletnie nie zdaje sobie sprawy z tego co wysyła swoim klientom, a negatywne komentarze na swój temat bezczelnie usuwa. Wielu ludzi się u nich przejechało jak Zabłocki na mydle... Odradzam również Metalgun oraz Airsoftxtreme.

Pozdrawiam!

no nie wiem ja brałem osobiście 6 karabinków dostałem rabat na 400zł sztuka miałem w jednym awarię magazynka wysłałem i odesłali cały nowy karabin. Bardzo prawdopodobnie z nie są najlepsi ale ja się nie zawiodłem. ja tylko mówię że karabinki poniżej 400zł to badziew, miałem M83 taki za 200, można sobie z 3m w wierzeja od stodoły strzelać bo rozrzut jak w dubeltówce na kilometr, Mały magazynek chyba na 60 kulek a w mp5 na 400, podkręcanie kulek nie działało w tym tanim i rozpadał się w łapach. Mp piątką można w miarę celnie strzelać na 100 i więcej metrów, niestety poniżej 10 staje się bardzo niebezpieczny, jest możliwość mocnego uszkodzenia skóry o oczach to nie wspomnę. Strzeliłem sobie w but z 0.7m w grube skórzane glany, bolało jak jasna ciasna :) pozdrawiam psiotr5

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie