dyr.Dymalla Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Cienka mosiężna blaszka, srebrzona.Jest taka cienka, że nie mogła być odznaką przypinaną do ubrania bo by się powyginała.Zdziwiło mnie że takie coś ma sygnaturę.
dyr.Dymalla Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Cienka mosiężna blaszka, srebrzona.Jest taka cienka, że nie mogła być odznaką przypinaną do ubrania bo by się powyginała.Zdziwiło mnie że takie coś ma sygnaturę.
dyr.Dymalla Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Wywietrznik tłoczony ale rant hełmu niepodwinięty a te które przeglądałem na wyszukiwarce miały wywinięty pod spód. Poza tym nie jestem pewien czy sygnatura jest typowa. NS60,albo N860 i numer 6801
dyr.Dymalla Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Wnętrze dla pełnego wglądu.Sygnatury niestety nie mogę zrobić czytelnej dla mojego aparatu.
stock84 Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 emblemat:http://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N083662.htmlHelm to M42
dyr.Dymalla Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Dzięki, emblemat by się chyba zgadzał, tyle że musiał być sklejany z dwóch warstw a to co mam to spodnia blaszka, chyba by trzeba poszukać reszty?
Pytanie
dyr.Dymalla
Cienka mosiężna blaszka, srebrzona.Jest taka cienka, że nie mogła być odznaką przypinaną do ubrania bo by się powyginała.Zdziwiło mnie że takie coś ma sygnaturę.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.