jayms Napisano 2 Maj 2011 Autor Napisano 2 Maj 2011 Zwracam się z prośbą o identyfikację tego koła. Mój kolega namierzył wóz z takimi kołami i poprosił mnie żebym wstawił je do identyfikacji. Właściciel wozu twierdził,że koła są stare". Średnica 50 cm.
kloki Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 http://www.offspring.ovh.org/BETA/sprzet/os/PzKpfw_I/PzKpfw_I_1.jpg
jayms Napisano 2 Maj 2011 Autor Napisano 2 Maj 2011 Zwracam się z prośbą o identyfikację tego koła. Mój kolega namierzył wóz z takimi kołami i poprosił mnie żebym wstawił je do identyfikacji. Właściciel wozu twierdził,że koła są stare". Średnica 50 cm.
jayms Napisano 3 Maj 2011 Autor Napisano 3 Maj 2011 Bjar_1 wydaje mi się,że faktycznie koło najbardziej będzie pasowało do Mautliera. Dzięki za pomoc,pozdrawiam.
Pytanie
jayms
Zwracam się z prośbą o identyfikację tego koła. Mój kolega namierzył wóz z takimi kołami i poprosił mnie żebym wstawił je do identyfikacji. Właściciel wozu twierdził,że koła są stare". Średnica 50 cm.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.