szwejk4 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 Witam kolegów co to za wpinka i za co była dawana brak oznaczeń ,metal cynk bądź ołów ale srebrzony średnica około 4cm poz.
szwejk4 Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 Kierunek dobry jak każdy inny już i szukam dzięki za radę pozd.
szwejk4 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 Witam kolegów co to za wpinka i za co była dawana brak oznaczeń ,metal cynk bądź ołów ale srebrzony średnica około 4cm poz.
Hebda Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 myślałem o sprzączce do rapci od jakiegoś kordzikaale były chyba bardziej owalne
nomyss Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 Jak dla mnie wieniec który trzymała jakaś postać. W formie nagrody - moja babcia dostała za młodu właśnie takie wyróżnienie.
Pytanie
szwejk4
Witam kolegów co to za wpinka i za co była dawana brak oznaczeń ,metal cynk bądź ołów ale srebrzony średnica około 4cm poz.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.