Surkan Boris Napisano 21 Kwiecień 2011 Autor Napisano 21 Kwiecień 2011 natrafiłem na dziwny order wojny ojczyźnianej . rożni się od tych co widziałem brakiem zakrętki i jest jakby bardziej płaski
abcd Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 Może kopia wykonana na potrzeby filmu czy teatru,widziałem kiedyś podobne w jakiejś rekwizytorni.
abcd Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 Teraz na planie dbają o realizm historyczny i mają konsultantów co do militarki ale w latach 70/80 mogli używać takich dziadostw byle wygląd miało.
Surkan Boris Napisano 21 Kwiecień 2011 Autor Napisano 21 Kwiecień 2011 natrafiłem na dziwny order wojny ojczyźnianej . rożni się od tych co widziałem brakiem zakrętki i jest jakby bardziej płaski
dws Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 widoczne różnice w stosunku do oryginała tzn brakuje tych cech na twoim
dws Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 i jeszczenie zawsze było napisane - mennica, ale zawsze był numerwięc - podróba???
Pytanie
Surkan Boris
natrafiłem na dziwny order wojny ojczyźnianej . rożni się od tych co widziałem brakiem zakrętki i jest jakby bardziej płaski
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.