wino39 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Mam możliwość póścia do technikum o profilu wojskowym.Na kierunki technik budownictwa, technik logistyk, technik pojazdów samochodowych,(i jakiś technik żywienia, ale to mnie nie interesuje).Czesne wynosi 150złtu stronka: http://www.szkoly.ckk.bydgoszcz.pl/index.php?s=431&did=0&l=plPytanie czy opłaca się iść do takiej szkoły, jak tak to jaki kierunek wybrać?Z góry dzięki Wino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper85 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Czy się opłaca? Powiem tak - skończyłem technikum lotnicze (jeszcze przedreformowe" pięcioletnie) i nigdy tego nie żałowałem.Jeśli cię to interesuje to jak najbardziej polecam, szczególnie jeśli później chciałbyś kontynuować edukacje na uczelni technicznej.Kierunek to już musisz wybrać sobie sam, zależnie od tego co cię interesuje i co chciałbyś dalej w życiu robićMam tylko jedna uwagę - poszukaj najpierw opinii obecnych uczniów tej szkoły a najlepiej absolwentów. szkoły są rożne i to że ja ze swojej byłem zadowolony nie musi się przekładać na inne.Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
wino39 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Tylko jest 1 problem- ta szkoła startuje od przyszłego roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.