wino39 Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Mam możliwość póścia do technikum o profilu wojskowym.Na kierunki technik budownictwa, technik logistyk, technik pojazdów samochodowych,(i jakiś technik żywienia, ale to mnie nie interesuje).Czesne wynosi 150złtu stronka: http://www.szkoly.ckk.bydgoszcz.pl/index.php?s=431&did=0&l=plPytanie czy opłaca się iść do takiej szkoły, jak tak to jaki kierunek wybrać?Z góry dzięki Wino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Czy się opłaca? Powiem tak - skończyłem technikum lotnicze (jeszcze przedreformowe" pięcioletnie) i nigdy tego nie żałowałem.Jeśli cię to interesuje to jak najbardziej polecam, szczególnie jeśli później chciałbyś kontynuować edukacje na uczelni technicznej.Kierunek to już musisz wybrać sobie sam, zależnie od tego co cię interesuje i co chciałbyś dalej w życiu robićMam tylko jedna uwagę - poszukaj najpierw opinii obecnych uczniów tej szkoły a najlepiej absolwentów. szkoły są rożne i to że ja ze swojej byłem zadowolony nie musi się przekładać na inne.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Tylko jest 1 problem- ta szkoła startuje od przyszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.