DamianLca Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 Witam!Proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to pokrowiec na czekan lub toporek saperów? Na początku myślałem, że może to być pokrowiec na topór strażacki ale jest on zdecydowanie za mały. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam: Damianlca
huk 100 Napisano 16 Kwiecień 2011 Napisano 16 Kwiecień 2011 a według mnie brykałem z takim pokrowcem a w środku toporkiem strażackim w pracy :):)na początku lat 90tych XX w -pozdro
huk 100 Napisano 16 Kwiecień 2011 Napisano 16 Kwiecień 2011 zapomniałem dodać iż brakuje ci dwóch pasków przy nim -pozdro
huk 100 Napisano 16 Kwiecień 2011 Napisano 16 Kwiecień 2011 http://www.milicja.net/?92,pas-strazacki-i-toporek
Catadero Napisano 16 Kwiecień 2011 Napisano 16 Kwiecień 2011 To jest pokrowiec na toporek strażacki-lata PRL-u.C.
DamianLca Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 Dzięki za pomoc. Zawsze mi się wydawało, że topory OSP są takie dużeeee:) Pozdrawiam: Damianlca
Pytanie
DamianLca
Witam!
Proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to pokrowiec na czekan lub toporek saperów? Na początku myślałem, że może to być pokrowiec na topór strażacki ale jest on zdecydowanie za mały. Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam: Damianlca
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.