Korowiow Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Tutanchamon zapomniał zabrać walizkę z przechowalni czy zgubił gdzieś na mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Bandolero- ja wiem, że dotyczyło to Twoich poprzednich wcieleń, ale prosiliśmy, aby informacje na Forum były podawane w wersji polskojęzycznej.Wyjątkami są sytuacje, gdy piszemy np o oryginalnych dziennikach bojowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Łeee, a ja myślałem, że to sensacja a tymczasem:Archeolog znalazł walizkę dzisiaj przez przypadek w metrze Kair zawierające cztery części grobowca Tutanchamona, Muzeum Egipskie skradzionych podczas rewolucji z dnia 25 stycznia. Po remoncie z powrotem do muzeum (AP)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.