Graudenz 18 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 Proszę o identyfikację skrótów z tych nieśmiertelników. Czy po numerze idzie ustalić jakiej narodowości byli jeńcy?
Graudenz 18 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 Oskarus wiem o tych obozach. Chodzi mi mianowicie o pierwszy nieśmiertelnik: skrót KGF- obóz jenieckiLG ? I czy po numerach można stwierdzić jakiej narodowości byli ci jeńcy? Numery dosyć wysokie.
werewolf Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 teoretycznie dałoby się musiałbyś mieć listę z numerami jeńców z tych obozówszanse są raczej małe by poznać szczegółowe informacje na temat właściciela
Graudenz 18 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Napisano 12 Kwiecień 2011 W tych linkach nie ma odpowiedzi na moje pytania.
coriolan Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Obóz w Sandbostel ma dokumentację,warto spytać:http://gedenkstaette-sandbostel.de/
Pytanie
Graudenz 18
Proszę o identyfikację skrótów z tych nieśmiertelników. Czy po numerze idzie ustalić jakiej narodowości byli jeńcy?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.