lukass Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Na grylu nie byłem ale na kulig się łapie:).Jasne mozemy się poznać krzysiek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Super seba że wracasz , ale podobno w święta i po ma być +8 , dzisiaj z buszmenem było połamanie się opłatkiem w polach , opłatek kruchy ale ziemia twarda,piszczałki grały a myśmy śpiewali kolędy, tak że przez jakiś czas myśliwi w tym rejonie nie mają co szukać . Ale jak będzie taka temperatura to można zrobić po świętach polne po kolędzie.Daj znać jak już będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oli2300 Napisano 3 Luty 2014 Share Napisano 3 Luty 2014 co do opatowa i okolic mogę coś szepnąć 15 lat w tym terenie proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 8 Luty 2014 Autor Share Napisano 8 Luty 2014 kontakt masz r.swier@interia.pl pisz ja w tym terenie jeszcze dłużej niż ty :) każdą dziurę znam a kto wie może i Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 21 Luty 2014 Autor Share Napisano 21 Luty 2014 to co panowie moze jakieś większe przebudzenie??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 Tak trzeba koła napompować przy rowerze i w drogę. Niestety mój samochód wymaga remontu (brak kasy) dobrze że mnie tak ratuje kolega sebson my już jesteśmy obudzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.