lukass Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 Na grylu nie byłem ale na kulig się łapie:).Jasne mozemy się poznać krzysiek:)
rotsen5 Napisano 19 Grudzień 2013 Napisano 19 Grudzień 2013 Super seba że wracasz , ale podobno w święta i po ma być +8 , dzisiaj z buszmenem było połamanie się opłatkiem w polach , opłatek kruchy ale ziemia twarda,piszczałki grały a myśmy śpiewali kolędy, tak że przez jakiś czas myśliwi w tym rejonie nie mają co szukać . Ale jak będzie taka temperatura to można zrobić po świętach polne po kolędzie.Daj znać jak już będziesz.
oli2300 Napisano 3 Luty 2014 Napisano 3 Luty 2014 co do opatowa i okolic mogę coś szepnąć 15 lat w tym terenie proszę o kontakt
SirRaf Napisano 8 Luty 2014 Autor Napisano 8 Luty 2014 kontakt masz r.swier@interia.pl pisz ja w tym terenie jeszcze dłużej niż ty :) każdą dziurę znam a kto wie może i Ciebie
SirRaf Napisano 21 Luty 2014 Autor Napisano 21 Luty 2014 to co panowie moze jakieś większe przebudzenie??:)
rotsen5 Napisano 23 Luty 2014 Napisano 23 Luty 2014 Tak trzeba koła napompować przy rowerze i w drogę. Niestety mój samochód wymaga remontu (brak kasy) dobrze że mnie tak ratuje kolega sebson my już jesteśmy obudzeni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.