Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
Chlopaki niesluchajcie Mietusa zadnych gumiakow nie kupujcie szkoda kasy lepiej za to kupic browarek na wypad a stary poczciwy Mietus niczym rumak przez rzeke Cie poniesie ha ha pozdrawiam Sebson.

Jesli to otwarte poszukiwania to powiedzial bym ze niesamowita przemiana w sposobie postrzegania nas poszukiwaczy przez pana dyrektora owego muzeum tylko nie wiem Rotsen czy szanowny pan dyrektor zniesie Twoja obecnosc czy moze doszliscie do porozumienia a ja nic nie wiem?

Coś-ty sebson , podobno to tylko dla wybranych i po znajomości ale 100% nie mam pewności. Właśnie miałem się gdzieś przejechać i nie mogę odpalić sprzętu więc biorę motykę idę kreta ganiać w ogródku.

Swbson były poszukiwania , znaleźli parę gaciaków powstańczych i tyle , na jakiej zasadzie to było wszystko to nie wiem ,ale pod patronatem muzeum , może w gazetach coś jutro napiszą.

ee no to moze sie cos wreszcie zmieni nawet jesli to narazie tylko wybrana grupa ludzi zawsze cos daj znac na priv co i jak jak sie dowiesz czegos wiecej a jak tam kret upolowales czy sie dogadaliscie ha ha

• 1 month later...
Cisza cisza Swirek zyje wyjazdem na UA a Lukasa trafil amor na wiosne i zamienil piszczalke na laske,pola jescze nie skoszone a Buszmen do lasu nie wejdzie sam wiesz kolejny keszcz w jego torbie to pewny zgon ha ha wiec sam widzisz.Wracam 26lipiec wiec napewno gdzies wyskoczymy ale wczesniej jakis gril u mnie pozdrawiam Sebson.

• 3 weeks later...
Seba odpoczywa w Bieszczadach , ja patrze z czego zrobić talizman żebym mógł namierzyć jakiegoś kreta, Buszmenowi śnią się kleszcze po nocach , co z Lukasem , nie wiem tak że czekamy na powrót górala spod Św.Krzyża z Bieszczadzkich gór. Tak właściwie to się nie przyznałeś że jedziesz tam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie