SirRaf Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Chodzic szukac to mozna wszedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2013 pisz na @@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 lukas co się nie odzywasz przykleiłeś się do błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Chłopaki mozemy wyruszyć gdzieś w teren w tym tygodniu jak Świrek wczesniej pisał:)).Przydało by mi się oderwanie od tych wszystkich problemów:)).Tak na 5 godz w terenie dobrze by mi zrobiło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Chyba się nie wyrobimy bo w środę deszcz a jutro popołudnie mam zajęte, resztę dopisze na @@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 Chlopaki niesluchajcie Mietusa zadnych gumiakow nie kupujcie szkoda kasy lepiej za to kupic browarek na wypad a stary poczciwy Mietus niczym rumak przez rzeke Cie poniesie ha ha pozdrawiam Sebson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 Panowie czy coś wiadomo o jutrzejszych 18.05.2013r. jakiś poszukiwaniach pod patronatem muzeum w Ostrowcu św. takie mnie słuchy doszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 Jesli to otwarte poszukiwania to powiedzial bym ze niesamowita przemiana w sposobie postrzegania nas poszukiwaczy przez pana dyrektora owego muzeum tylko nie wiem Rotsen czy szanowny pan dyrektor zniesie Twoja obecnosc czy moze doszliscie do porozumienia a ja nic nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Maj 2013 Share Napisano 18 Maj 2013 Coś-ty sebson , podobno to tylko dla wybranych i po znajomości ale 100% nie mam pewności. Właśnie miałem się gdzieś przejechać i nie mogę odpalić sprzętu więc biorę motykę idę kreta ganiać w ogródku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 18 Maj 2013 Share Napisano 18 Maj 2013 he he zawsze to jakies kopanie a moze sprubuj sie z nim dogadac z kretem sie ma rozumiec ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 Swbson były poszukiwania , znaleźli parę gaciaków powstańczych i tyle , na jakiej zasadzie to było wszystko to nie wiem ,ale pod patronatem muzeum , może w gazetach coś jutro napiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 ee no to moze sie cos wreszcie zmieni nawet jesli to narazie tylko wybrana grupa ludzi zawsze cos daj znac na priv co i jak jak sie dowiesz czegos wiecej a jak tam kret upolowales czy sie dogadaliscie ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 19 Maj 2013 Share Napisano 19 Maj 2013 Złapałem kreta , darowałem mu życie i wypuściłem w okolicach muzeum , będzie to mój główny informator jak się będzie coś działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 21 Maj 2013 Share Napisano 21 Maj 2013 Rotsen napisalem na priv ale nie wiem czy dochodzi czy znowu sie dzieje jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 ,,Cicho wszędzie co to będzie,,to chyba z Dziadów , u nas deszcze sebson , jutro dam znać , jak przestanie padać , może ruszę pooddychać świeżym powietrzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 Ale cisza , tyle gadania na wiosnę, pewnie każdy grzebie w swoim ogródku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 Cisza cisza Swirek zyje wyjazdem na UA a Lukasa trafil amor na wiosne i zamienil piszczalke na laske,pola jescze nie skoszone a Buszmen do lasu nie wejdzie sam wiesz kolejny keszcz w jego torbie to pewny zgon ha ha wiec sam widzisz.Wracam 26lipiec wiec napewno gdzies wyskoczymy ale wczesniej jakis gril u mnie pozdrawiam Sebson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 Jasne mozemy zrobic grylla jestem za Sebson:)))).Wcieło mnie ale jeszcze zyje.Pozdrawiam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 Nie wiem czy mi żona pozwoli, na szukanie kreta w okolicach może być ale na grylla to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 Darek jak mus to to mus przyjedziesz z zona tylko plis bez tesciowej ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 NO tak ja z żoną , Lukas z dziewczyną a co z Buszmenem , jak się tam ululamy pod drzewem to gdzie bezpieczniej go będzie położyć spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 13 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2013 ja grab ja grab jak z tym grillem ja wróciłem z dziewiczej Ukrainy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 15 Sierpień 2013 Share Napisano 15 Sierpień 2013 Seba odpoczywa w Bieszczadach , ja patrze z czego zrobić talizman żebym mógł namierzyć jakiegoś kreta, Buszmenowi śnią się kleszcze po nocach , co z Lukasem , nie wiem tak że czekamy na powrót górala spod Św.Krzyża z Bieszczadzkich gór. Tak właściwie to się nie przyznałeś że jedziesz tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 Jestem rotsen:)).Możemy kiedyś pokopać bo dawno nie byłem na wykopkach(miłość).A z vhęcią chciałbym sobie pokopać jak w tamtym roku:)).Pozdrawiam Lukass;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Na poczcie masz wiadomość, jeszcze coś przemyślę , tylko kiedy ty masz wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.