znajskar2012 Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 hej witam wszystkich poszukiwaczy chętnie pośmigam z kimś po zimie w okolicach pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 29 Marzec 2013 Autor Share Napisano 29 Marzec 2013 skąd kolega jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Kiedy ta białość zniknie z przed moich oczu , ja na razie dokarmiam stado szpaków , ale jak się ociepli można by sklecić jakąś akcje krajoznawczą , tylko jak tu się dopasować bo nie którzy nie lubią krzaków i gór a ci co mnie znają to wiedzą , no i panowie kupcie sobie wreszcie gumiaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daplot Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 a świeżak z Gorzyc może się dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Pewnie tylko masz gumiaki , bo ja już paru na plecach przez wodę przenosiłem tak że bez gumiaków nie da rady , więcej pisz od razu na moją pocztę (chyba wiesz jak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Rotsen kiedy uderzamy w teren?.Gumniaki mam:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Wreszcie się jakiś porządny trafił , myślę że jak się ociepli , zrobimy może jakiś biwak dwudniowy , upieczemy barana nad wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Fajnie jestem za:)).Grill starczy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajskar2012 Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 koledzy jaki czas musi minac aby napisac do kogos na email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Protoavis Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 rotsen5 już dwa razy mnie przenosił i nie upuścił, szkoda kasy na gumiaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajskar2012 Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 moze ktoś zaproponuje teren gdzie mozna by było wyskoczyc ja mam upatrzona ale jeszcze tam nie byłem jak sie zorganizujemy kiedys po zimie to chetnie zaproponuje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Jak tam lukass u ciebie widzisz jeszcze śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Rotsen5 tak się przedstawia aktualnie sytuacja za oknem:).Nie jest już zle , myślę że ziemia nadaje się do kopania:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 To na razie można w błocie utonąć , nie wiem jak zalega śnieg w lesie , ale chyba się jeszcze trzyma. No jeszcze tydzień i na działkę można ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Ciekawe czy Świrek rozgrzał już obwody i był już na spacerze z nową laską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Ze Świrkiem jestem w ciągłym kontakcie bo mam do niego wpaść po pokrowiec na mojego rutusa:)).Załatwił mi, tylko muszę odebrać:)).Prawdopodobnie nie wypróbował nowej laski hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Pole za płotem mam do przeszukania.Zgoda właściciela jest:)).Nie spodziewam się rewelacji ale warto przeszukać dla spokojnośći ducha:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 To jak przeszukasz to napisz już na pocztę do mnie jak walczyłeś z błotem i czy coś ci się przykleiło do łopaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Jasne że Ci dam znać:)).Ale z twojej rady skorzystam żeby zaczekać jeszcze z tydz, zeby ziemia trochę obeschła:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2013 helo możne jakieś popołudniowe kopanie w następnym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 12 Kwiecień 2013 Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Jak będzie pogoda, przemyślimy , mam taki ogródek , nie ten co wcześniej mówiłem prze telefon , zobaczymy, resztę , na pocztę lub telefonicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 12 Kwiecień 2013 Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Ja też jestem za SirRaf:)).Mozemy pokopac:)).Tylko musimy ugaadać się gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 13 Kwiecień 2013 Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Świrek - kupiłeś sobie gumiaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stodoly kolonie Napisano 13 Kwiecień 2013 Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Witam dopiero rozpoczynam swoja przygode z wykopkami chcialbym sie dowiedzie czy ktos moze dac jakies namiary blisko opatowa zeby pochodzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 13 Kwiecień 2013 Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Kolego Stodoły nie bardzo cię rozumiem , chodzi ci o namiary żeby ktoś pokazał ci miejscówkę czy szukasz kumpla do wypadów , najbliżej masz świrka (SirRaf) , ale nie wiem czy ma te gumiaki i czy ty masz . Ja też daleko od ciebie nie mieszkam, najlepiej pisz już teraz na pocztę bezpośrednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.