Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kiedy ta białość zniknie z przed moich oczu , ja na razie dokarmiam stado szpaków , ale jak się ociepli można by sklecić jakąś akcje krajoznawczą , tylko jak tu się dopasować bo nie którzy nie lubią krzaków i gór a ci co mnie znają to wiedzą , no i panowie kupcie sobie wreszcie gumiaki.
Napisano
Pewnie tylko masz gumiaki , bo ja już paru na plecach przez wodę przenosiłem tak że bez gumiaków nie da rady , więcej pisz od razu na moją pocztę (chyba wiesz jak).
Napisano
Wreszcie się jakiś porządny trafił , myślę że jak się ociepli , zrobimy może jakiś biwak dwudniowy , upieczemy barana nad wodą.
Napisano
moze ktoś zaproponuje teren gdzie mozna by było wyskoczyc ja mam upatrzona ale jeszcze tam nie byłem jak sie zorganizujemy kiedys po zimie to chetnie zaproponuje pozdro
Napisano
To na razie można w błocie utonąć , nie wiem jak zalega śnieg w lesie , ale chyba się jeszcze trzyma. No jeszcze tydzień i na działkę można ruszyć.
Napisano
Ze Świrkiem jestem w ciągłym kontakcie bo mam do niego wpaść po pokrowiec na mojego rutusa:)).Załatwił mi, tylko muszę odebrać:)).Prawdopodobnie nie wypróbował nowej laski hehe:)
Napisano
Pole za płotem mam do przeszukania.Zgoda właściciela jest:)).Nie spodziewam się rewelacji ale warto przeszukać dla spokojnośći ducha:))
Napisano
Jak będzie pogoda, przemyślimy , mam taki ogródek , nie ten co wcześniej mówiłem prze telefon , zobaczymy, resztę , na pocztę lub telefonicznie.
Napisano
Kolego Stodoły nie bardzo cię rozumiem , chodzi ci o namiary żeby ktoś pokazał ci miejscówkę czy szukasz kumpla do wypadów , najbliżej masz świrka (SirRaf) , ale nie wiem czy ma te gumiaki i czy ty masz . Ja też daleko od ciebie nie mieszkam, najlepiej pisz już teraz na pocztę bezpośrednio.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie