Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak w sobotę zakupy a w niedziele gotowanie rosołu , tylko na tygodniu , chociaż nie wiem po co świrek przecież przez te 2 dni wszystko wymiótł a podejrzewam że po tej dyskusji o Klimontowie w Sobotę i Niedzielę będzie tłoczno tam. Ale gdzieś się tam coś świrek wymyśli no nie?

Lukass rynek trzeba było ryć jak robili remont zdjeli bruk z całego rynku i wierzchnią warstwę niestety już po ptakach,a ty sie miętus nie martw przed świrkiem byli ludzie z wykrywkami i po świrku przyjdą a ziemia i tak coś odda.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Witam. Jestem z okolic Ostrowca świętokrzyskiego.
Od 01.08.12 zaczynam urlop. Szukam grupy osób chętnej wspólnie pokopać w tych okolicach. W sierpniu możemy poświęcić jeden dzień na kopanko. Interesują mnie głównie monetki itp. Militarke oddaje za darmo no chyba, że ładny bagnet wyskoczy. Jak coś pisać na maila rebok24@o2.pl POZDRAWIAM

Można powiedzieć że tereny przeszukane , tu przeważnie mieszkała biedota , pola zboże po pachy , ugory trawa po jajka , zarośla pokrzywy większe od ciebie, większość druk utwardzonych albo mocno zaśmieconych , militaria - bagnet marzenie jak masz urlop to jedź w bogatsze tereny na wczasy .

Sebson ostatnio napotykamy tylko nie zasypane dołki w Klimontowie też tak było , w Sobotę to mi nogi weszły w podwozie to były okolice za Opatowem , tragedia , tylko masy śmieci.Nic jak wrócisz to coś się wymyśli. Zdołowały mnie ostatnie dni.

Rotsen5 wekennd to sobota i niedziela(w Polsce).Hehe jeszcze Polska to nie Niemcy a tak poważnie to możemy w piątek od rana coś zadziałać ewentualnie w wekennd ale gdzieś ok godz 15 jak wrócę ze szkoły,nie wiem jak się na to świrek zapatruje:))

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie