rotsen5 Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 To z okolic Połańca chcesz przyjechać do Ostrowca czy nas tam zabrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojak1944 Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Do Ostrowca to może nie. Trochu daleko. Ale piszecie dosyć często o Klimontowie, dlatego sugerowałem się tą miejscowością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Rynek też bym z chęcią przerył ale się nie da a co do wykopeki zabrał bym się z chęcią z wami ale muszę do szkoły iść w weekend:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 11 Maj 2012 Autor Share Napisano 11 Maj 2012 ja tez mam szkołę tylko z tej drugiej strony :) ale może urlop na tygodniu wyszarpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Tak w sobotę zakupy a w niedziele gotowanie rosołu , tylko na tygodniu , chociaż nie wiem po co świrek przecież przez te 2 dni wszystko wymiótł a podejrzewam że po tej dyskusji o Klimontowie w Sobotę i Niedzielę będzie tłoczno tam. Ale gdzieś się tam coś świrek wymyśli no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Lukass rynek trzeba było ryć jak robili remont zdjeli bruk z całego rynku i wierzchnią warstwę niestety już po ptakach,a ty sie miętus nie martw przed świrkiem byli ludzie z wykrywkami i po świrku przyjdą a ziemia i tak coś odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Wiem sebson o tym tylko był problem bo w tym czasie jak zrywali warstwę ziemi itd to byłem za granicą:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 Ogłaszam zbiórkę w piątek najbliższy jedziemy do lukassa :) spodziewaj sie nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Świrek tylko podjedzcie po mnie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 no baaa :) przecież ty znasz okolice i tubylców:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Witam. Jestem z okolic Ostrowca świętokrzyskiego. Od 01.08.12 zaczynam urlop. Szukam grupy osób chętnej wspólnie pokopać w tych okolicach. W sierpniu możemy poświęcić jeden dzień na kopanko. Interesują mnie głównie monetki itp. Militarke oddaje za darmo no chyba, że ładny bagnet wyskoczy. Jak coś pisać na maila rebok24@o2.pl POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Dodam interesuje mnie teren w okolicach BAŁTOWA +- 20kilometrów OPATÓW TEŻ MOŻE BYĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Można powiedzieć że tereny przeszukane , tu przeważnie mieszkała biedota , pola zboże po pachy , ugory trawa po jajka , zarośla pokrzywy większe od ciebie, większość druk utwardzonych albo mocno zaśmieconych , militaria - bagnet marzenie jak masz urlop to jedź w bogatsze tereny na wczasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Bieda?? Szczerze to mam w tamtym terenie pole jedno na którym wyszło mi więcej monet srebrnych niż kopiejek a i piękne łańcuszki srebrne się trafiały. Byłem na tym polu2razy i non stop przynosiłem fajne fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 To jak masz dobre miejsca to poco ci towarzystwo ja jeszcze nie miałem takiej passy , no i moi kumple raczej też nie , to jest raczej nie pora na chodzenie po polach za monetami , a jeszcze masz jakiś środek transportu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Rolnicy na pewno by byli szczęśliwi jak by im o tej porze roku w polu kopać.Miętus pisałem ci na priv,wracam 15tego lipca może coś większego? a i napisz jak po ostatnim wypadzie do Klimontowa.Pozdrawiam Sebson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Sebson ostatnio napotykamy tylko nie zasypane dołki w Klimontowie też tak było , w Sobotę to mi nogi weszły w podwozie to były okolice za Opatowem , tragedia , tylko masy śmieci.Nic jak wrócisz to coś się wymyśli. Zdołowały mnie ostatnie dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 rebok najlepiej napisz do mnie na pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Ale zaczynasz płakać jak małe dziecko :) spoko jeszcze karta sie odwróci i trafimy coś fajnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Chłopaki może w środku tyg coś by się wymyśliło bo w wekennd mam szkołę więc lipa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Lukas weekend to sobota i niedziela czy jak w Niemczech od piątku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Rotsen5 wekennd to sobota i niedziela(w Polsce).Hehe jeszcze Polska to nie Niemcy a tak poważnie to możemy w piątek od rana coś zadziałać ewentualnie w wekennd ale gdzieś ok godz 15 jak wrócę ze szkoły,nie wiem jak się na to świrek zapatruje:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Zaklepujemy piątek , moje stare jaja się zagotują no ale za to kleszcze będą z daleka. Reszta na prywatnej poczcie, w najbliższych dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 To fajnie bo tydz bez wykopków to tydz stracony hehe a tyg moich w Polsce coraz mniej:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 No i się troszkę zesr...o Moja żonka dostała pracę więc nie przyjadę na BAŁTÓW bo sam do teściów nie jadę :-) Także odpadam. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.