Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jakąś wycieczkę krajoznawczą można odpalić , ja mam prawie cały czas wolne SirRaf tylko dwa dni ustawowe , w sobotę i w tą niedzielę ma być paskudnie jeżeli to w przyszłym tygodniu ale to znajdź moją pocztę na ,,poznajmy się ,, i pisz bezpośrednio do mnie lub Sir....

Witam, ja rowniez pochodze z Sandomierza, dosyc czesto wracam w rodzinne okolice i chetnie bym wyskoczyl w okolice jeziora Chańczy. Teren niby mocno przekopany, ale sporo sie dzialo i mysle ze mozna jeszcze cos wyciagnac z ziemi.
Moglbym kogos zabrac po drodze.

Cześć KlemenS jakoś w ubiegłym roku nasze wypady nie doszły do skutku jak ja miałem czas to ty nie miałeś i na odwrót. Tam gdzie ty chcesz jechać to Ostrowiec i Opatów nie są po drodze , jak chcesz pogadać przejdź na moją pocztę powinieneś mieć , miałem telefon do ciebie ale zmiana kom. i gdzieś przepadł .

• 1 month later...
Witam:) jestem z okolic Sandomierza. Może udało by się zorganizować jakiś wspólny wypad 3 maja w czwartek gdzieś w okolicach Opatowa?:) Dla mnie osobiście bez różnicy czy by było to od strony Sandomierza czy Ostrowca. Pozdrawiam:)

Coś ty sebson on kolegów w swoje miejsca nie zabiera chociaż koledzy wożą go po swoich , a przepraszam zapomniałem się spytać czy coś jestem ci dłużny w tedy za transport.

No co ty żarójesz Oski był w 7niebia jak dostał tom łuske od Ciebie,to co ten świrek taki egoista może się gniewa że nie pojechał z nami do Włostowa?Ale nie ma czego żałować nic szczególnego jak teraz wrócę zorganizujemy coś większego.

Nie gniewa się był powiadomiony , po prostu nie mógł w tedy , ale był w Klimontowie i z kolegą miejscowym coś tam znalazł , ale nie dał nawet znać że jedzie, mnie czy kumplowi a my tu dzwonimy do niego za każdym razem kiedy jedziemy i go bierzemy ile razy sobie głowę łamałem gdzie tu jechać żeby coś wyskoczyło.

Co o mnie jak mnie nie ma? nie mam do nikogo urazy i nie chowam jej do nikogo miewtus wspominałem ci ze bede sie wybierał do klimontowa, co wpadło powiedziałem, i ogólnie teren uważam za godny uwagi chociaż przeważnie drobnica tam była,co do wyjazdu do klimontowa wyszedł spontanicznie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie