Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ja mam Garrett GTP1350 a kumpel F4 co prawda kasuje mnie na zasięg aż mi wstyd jak chcesz polatać , mam parę ładnych miejscówek , co prawda nie pytałem kumpla o to jeszcze ale chyba problemów nie będzie przynajmniej ze mną.
Napisano
A jeszcze do dam że nie cechuje mnie żadna ,,pazerność ,, bywało czasem że coś znalazłem na jakiejś placówce i trafił się jakiś potomek że tu mieszkał jego pradziadek , wszystko mu oddałem i byłem szczęśliwy że komuś sprawiłem przyjemność i radość z fantów po przodkach ,oprócz tego byłem zadowolony że coś znalazłem.
Napisano
W tej chfili robisz się ciekawy jak policjant , co chcesz żebym ci wszystko napisał na stronie której ma każdy dostęp , na mapie poznajmy się jestem i gmail , szukaj dalej cześć.
Napisano
Witam kto chętny do wspólnego wypadu po świętach ?? Okolice Opatów Podole Tkanów, bardzo ciekawe okolice mam ciekawą staą mapę, jest kilka miejsc do odwiedzenia wg niej zapraszam
Napisano
No i co Panowie, doszlo do tego wspolnego wypadu czy tylko takie czcze gadanie?:)
Ja pochodze z Sandomierza, za 2 tyg w pn bede w naszych okolicach, wiec dzien moglbym przeznaczyc na wypad w celu wymiany wspolnych doswiadczen heh - tylko konkretnie i bez wymowek pozniej! :>
Napisano
Witam Wypaliło wypaliło a jak niestety tylko 1 kolega się pojawił ale i tak sobie poradziliśmy, co prawda zmieniliśmy miejscówkę poszukiwań i olśniewających znajdek brak, ale było ok :) za 2 tygodnie nie wiem jak to będzie trzeba się bliżej terminu ugadywać bo każdy ma swoje zajęcia i mi osobiście trudno ustalić czy jeszcze nie będę zajęty
  • 5 months later...
  • 4 months later...
Napisano
Odświeżam temat żyjecie w nowym sezonie jest ktoś nowy w okolicy, może ktoś ze starej gwardii wrócił ?? odezwijcie sie może jakiś wypad??
Napisano
rotsen5 jestem w pełni zmotoryzowany nie ma dla nmie żadnego problemu podjechać a nawet mogę zaoferować podwózkę komuś wrazie potrzeby

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie