Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
A jeszcze do dam że nie cechuje mnie żadna ,,pazerność ,, bywało czasem że coś znalazłem na jakiejś placówce i trafił się jakiś potomek że tu mieszkał jego pradziadek , wszystko mu oddałem i byłem szczęśliwy że komuś sprawiłem przyjemność i radość z fantów po przodkach ,oprócz tego byłem zadowolony że coś znalazłem.

No i co Panowie, doszlo do tego wspolnego wypadu czy tylko takie czcze gadanie?:)
Ja pochodze z Sandomierza, za 2 tyg w pn bede w naszych okolicach, wiec dzien moglbym przeznaczyc na wypad w celu wymiany wspolnych doswiadczen heh - tylko konkretnie i bez wymowek pozniej! :>

Witam Wypaliło wypaliło a jak niestety tylko 1 kolega się pojawił ale i tak sobie poradziliśmy, co prawda zmieniliśmy miejscówkę poszukiwań i olśniewających znajdek brak, ale było ok :) za 2 tygodnie nie wiem jak to będzie trzeba się bliżej terminu ugadywać bo każdy ma swoje zajęcia i mi osobiście trudno ustalić czy jeszcze nie będę zajęty

• 5 months later...
  • 4 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie