SirRaf Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam czy jest ktoś chętny pośmigać z wykrywką w tych okolicach ? zapraszam liczę na odzew z waszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Niema sprawy wyślij mi telefon na pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Nareszcie ktoś się odezwał :) znajdzie się jeszcze ktoś w okolicy?? z czym śmigacie ?? ja fisher 1225x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Ja mam Garrett GTP1350 a kumpel F4 co prawda kasuje mnie na zasięg aż mi wstyd jak chcesz polatać , mam parę ładnych miejscówek , co prawda nie pytałem kumpla o to jeszcze ale chyba problemów nie będzie przynajmniej ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A jeszcze do dam że nie cechuje mnie żadna ,,pazerność ,, bywało czasem że coś znalazłem na jakiejś placówce i trafił się jakiś potomek że tu mieszkał jego pradziadek , wszystko mu oddałem i byłem szczęśliwy że komuś sprawiłem przyjemność i radość z fantów po przodkach ,oprócz tego byłem zadowolony że coś znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2011 hehe :) to z jakiej miejscowości jesteście koledzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 W tej chfili robisz się ciekawy jak policjant , co chcesz żebym ci wszystko napisał na stronie której ma każdy dostęp , na mapie poznajmy się jestem i gmail , szukaj dalej cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Sorki kolego :) nie nie mam z nimi nic wspólnego :) zaraz lookne i napisze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Niema sprawy jestem otwarty na wszystko, czekam , traktuję jako dobrą zabawę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 20 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Witam kto chętny do wspólnego wypadu po świętach ?? Okolice Opatów Podole Tkanów, bardzo ciekawe okolice mam ciekawą staą mapę, jest kilka miejsc do odwiedzenia wg niej zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 No i co Panowie, doszlo do tego wspolnego wypadu czy tylko takie czcze gadanie?:)Ja pochodze z Sandomierza, za 2 tyg w pn bede w naszych okolicach, wiec dzien moglbym przeznaczyc na wypad w celu wymiany wspolnych doswiadczen heh - tylko konkretnie i bez wymowek pozniej! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2011 Witam Wypaliło wypaliło a jak niestety tylko 1 kolega się pojawił ale i tak sobie poradziliśmy, co prawda zmieniliśmy miejscówkę poszukiwań i olśniewających znajdek brak, ale było ok :) za 2 tygodnie nie wiem jak to będzie trzeba się bliżej terminu ugadywać bo każdy ma swoje zajęcia i mi osobiście trudno ustalić czy jeszcze nie będę zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Maila napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Protoavis Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Witam,To ja też się dołączę. Powiat Ostrowiecki, trochę mapek mam w archiwum.Może kiedyś, jakiś wspólny wypad uda się zorganizować.Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 6 Marzec 2012 Autor Share Napisano 6 Marzec 2012 Odświeżam temat żyjecie w nowym sezonie jest ktoś nowy w okolicy, może ktoś ze starej gwardii wrócił ?? odezwijcie sie może jakiś wypad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Ja mieszkam ale bliżej Sandomierza:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 6 Marzec 2012 Autor Share Napisano 6 Marzec 2012 klimontów niedaleko, zawsze mozna podjechać, odezwij sie kolego na @@ mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Pochodzę z Ostrowca mieszkam w okolicach gór Świętokrzyskich chętnie pobiegam w większym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 SirRaf odczytaj pocztę:)).Wysłałem ci wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 7 Marzec 2012 Autor Share Napisano 7 Marzec 2012 Sebson pisz na mojego@@ nie ma cie na mapie odkrywcy znajdz mnie tam tam masz kontakt do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 Sebson masz jakiś pojazd , albo bardzo daleko mieszkasz od przystanku PKS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 rotsen5 jestem w pełni zmotoryzowany nie ma dla nmie żadnego problemu podjechać a nawet mogę zaoferować podwózkę komuś wrazie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 SirRaf napisałem ci na prif. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 8 Marzec 2012 Autor Share Napisano 8 Marzec 2012 to gitara jak coś zapreaszam na Opatów, jest kilka ładnych miejsc w okolicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Witam od dłuższego czasu mam bula na Włostów i okolice kopaleś tam kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.