Skocz do zawartości

Sovereign GT mi znalazł rok 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To narazie tyle,reszta jak odzyskam film i fotki z wydobycia fajnych części do czołgów,bo na aparat poleciało koło od ruskiego tanku ): (:
  • Odpowiedzi 314
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
kondrat6 napisał:
a tu to co lubie chyba najbardziej,ruskie życie zapisane na kawałku blachy,na dole strzelec ruskiego kmu na kólkach (:,wycięta gwiazda za którą ginął,i napisy które są dla mnie zawsze tajemnicą bo nie znam języka...za młody jestem i nie zdążyłem się nauczyć w szkole...ktoś pomoże???"
Z tego co udało mi się odczytać, to jest nazwisko i imię posiadacza blachy:

*иченко
Николаи

Czyli *iczenko Mikołaj
Napisano

...ruska 75tka,niemiecka około 27mm,zegar pokładowy luftwaffe,ruska sztaba ołowiana z biciami,niemiecka lutownica bez końcówki,kompas ruski 1941r,portfel mosiężny na drobne...

Napisano

i fanty wczorajsze (:
Medal za obrone Kaukazu,co mnie bardzo cieszy bo u mnie ruskie odznaczenia to rzadziej,sreberka i za wierną służbę.

• 3 weeks later...
Napisano
Patrząc na tabliczki z drzewca wiedziałem natychmiast,że to nasze kochane Lubuskie:)Reppen zdradziło he
Zresztą chyba nigdzie indziej w kraju nie ma tak pięknych ziemianek ruskich jak u nas:)Kostrzyn,Ośno,Rzepin,Słubice i okolice Fakt,że coraz bardziej schodzone ale ale efekty są jeszcze hihi
Pozdrawiam kolego!
Napisano
kurka pieczona,obiecalem na dziś fotki i nie bylo czasu na przygotowanie...):
Kolego Oskarus,byłoby bardzo możliwe bo tam się urodziłem i dość czesto zagladam ale po polach jeszcze tam nie biegalem,coś z tym trzeba zrobić i się poprawić...
A nasze ziemianki to fakt,jak narazie górą,trzeba się nachodzić ale warto jak zwykle...
zdrówka dla wszystkich...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie