kondrat6 Napisano 18 Maj 2011 Autor Share Napisano 18 Maj 2011 To narazie tyle,reszta jak odzyskam film i fotki z wydobycia fajnych części do czołgów,bo na aparat poleciało koło od ruskiego tanku ): (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steffik Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 kondrat6 napisał:a tu to co lubie chyba najbardziej,ruskie życie zapisane na kawałku blachy,na dole strzelec ruskiego kmu na kólkach (:,wycięta gwiazda za którą ginął,i napisy które są dla mnie zawsze tajemnicą bo nie znam języka...za młody jestem i nie zdążyłem się nauczyć w szkole...ktoś pomoże???"Z tego co udało mi się odczytać, to jest nazwisko i imię posiadacza blachy:*иченкоНиколаиCzyli *iczenko Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 Witam,po kolejnych wypadach do lasu na efekty nie trzeba było czekać...to ciekawsze z tych ostatnich...zbiorowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 ...ruska 75tka,niemiecka około 27mm,zegar pokładowy luftwaffe,ruska sztaba ołowiana z biciami,niemiecka lutownica bez końcówki,kompas ruski 1941r,portfel mosiężny na drobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 monety tylko na pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 gęba (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 a ta blacha leżała koło części czołgowych,jak kto potrafi odczytać to poprosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 kompas ładnie sygnowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 zakrętka mosiężna od materiałów wybuchowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 owy zegar,nakręcany od tyłu i zamykany pokrywą bez żadnych kabli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 też prosze o tłumaczenie,leżała koło ogniw t34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 lutownica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 bicia niemieckiej chyba 27,będzie na ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 i fanty wczorajsze (:Medal za obrone Kaukazu,co mnie bardzo cieszy bo u mnie ruskie odznaczenia to rzadziej,sreberka i za wierną służbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 tyłki (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 odznaka ze sznura wyszła w Piątek razem z 5 markówką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 tyłki po czyszczeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 a to z zeszłej Niedzieli,piękna Infanterka która wyskoczyła gdzie bym sie wcale nie spodziewał a klamra przy ziemiance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 klamra wygląda na bardzo porządną samoróbkę.Infanterka zaskakująco ładnie wyszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koppelmann Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Co do blaszki to, похоронен танкист - pochowany czołgista, z poprawionymi literówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 piękne fanty,az milo oko zawiesic:)))a w jakiej czesci polski kolego kopiesz??pooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Witajcie,dzięki za odwiedziny i zapraszam może jutro na nowe relacje z frontu...Lubuskiego (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Hej kolego czy my czasem się nie spotkaliśmy na polu koło Żagańia :)Cpn.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Patrząc na tabliczki z drzewca wiedziałem natychmiast,że to nasze kochane Lubuskie:)Reppen zdradziło heZresztą chyba nigdzie indziej w kraju nie ma tak pięknych ziemianek ruskich jak u nas:)Kostrzyn,Ośno,Rzepin,Słubice i okolice Fakt,że coraz bardziej schodzone ale ale efekty są jeszcze hihiPozdrawiam kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2011 kurka pieczona,obiecalem na dziś fotki i nie bylo czasu na przygotowanie...):Kolego Oskarus,byłoby bardzo możliwe bo tam się urodziłem i dość czesto zagladam ale po polach jeszcze tam nie biegalem,coś z tym trzeba zrobić i się poprawić...A nasze ziemianki to fakt,jak narazie górą,trzeba się nachodzić ale warto jak zwykle...zdrówka dla wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.