GeneralRemek Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Kondrat6, zajrzyj proszę na pocztę. Świetne trafienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2011 przyrząd celowniczy do MGiety,ma czystą lupkę z podziałką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2011 Mały śmieciorek z lotniska,talerz głęboki i filiżanka żandarmerii,ciekawostka to flaszka po Ginie z Londynu,to ta szeroka biała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2011 a to z jednego dołka,był mundur i skrzynka na granaty ale niestety zgnite.Zresztą to mi wystarczyło (:... bo moje he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2011 ... i to chyba koniec podsumowań na ten rok,no chyba że mnie jeszcze gdzieś w tym pogoni,czego sobie i wam serdecznie życzę (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Piękne fanty kondrat6 gratuluje a można wiedzieć w jakim mieście kopiesz albo jakie województwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz44 Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Podniosłeś ciśnienie tymi bagnetami ;) Gratulacje za ogół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Szkoda, że chociaż część nie była w pochwach.W ogóle to naprawdę poważnie kosisz - miejscówki sztos.O ile dobrze widzę to są tam także polskie bagnety.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 Podziękować waści za odwiedzinki i zaiste są dwa polskie bagnety i trochę szkoda że gołe bo polskie fajnie się zachowują w pochwach...a kolego Winiu u mnie w mieście to tylko chyba po trawnikach (;Zdrówka jak zawsze i nie dawać się nigdy i nikomu!!! (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 kolega kondrat6 kopie jeszcze?fajnie się oglądało twoje fanty z naszych lubuskich stron pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 Kopie...ale na innym forum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.