policemayster Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Napisano 10 Kwiecień 2011 Witam, myślałem że to zwykły toporek rzeźniczy, ale nabrałem wątpliwości. Trzonek dorobiony z patyka przez profesjonaliste, klinek z innego modelu.
policemayster Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Napisano 10 Kwiecień 2011 Witam, myślałem że to zwykły toporek rzeźniczy, ale nabrałem wątpliwości. Trzonek dorobiony z patyka przez profesjonaliste, klinek z innego modelu.
damboo Napisano 11 Kwiecień 2011 Napisano 11 Kwiecień 2011 http://dzikibez.pl/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=9&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=60
traper6 Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 Możesz zrobić fotkę od góry ? Interesuje mnie kształt otworu pod toporzysko (jak wolisz pod trzonek).
Pytanie
policemayster
Witam, myślałem że to zwykły toporek rzeźniczy, ale nabrałem wątpliwości. Trzonek dorobiony z patyka przez profesjonaliste, klinek z innego modelu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.