Skocz do zawartości

Kolekcje/ekspozycje.

Gość adolpho87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zachodnich stronek nie znam zbyt wiele, od takich rzeczy są lepsi internetowi specjaliści.Mam za to trochę fotek robionych w różnych muzeach,różnych miejscach i u różnych ludzi.Muszę z nich wreszcie porobić skany i trochę je uporządkować bo wiele z nich już nie istnieje w takiej formie jak kiedyś lub wcale. Foty które mam są robione u znajomych,u kumpli,u zbieraczy których gdzieś poznałem,w różnych muzeach: MWP,Gorlicach,Krakowie, Poznaniu,Gdyni,Kołobrzegu....... i diabeł wie gdzie jeszcze. J.
  • Odpowiedzi 262
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ta zachodznia strona jest wprost rewelacyjna a fanty niezwykle ciekawe ach maja to ludzie !!!!!
  • 2 weeks later...
Napisano
podtrzymajmy ten wątek,temat jest super,sam bym pokazal moją kolekcje ale niemam cyfrówki.Pozdrawiam
Napisano
Ja zrobiłem kilka fotek mojej kolekcji ale musze zrobic skany. sądzę ze dobrze by bylo aby Odkrywca zrobił osobny dział wlasnie ze zdjecami KOLEKCJI zainteresowanie na pewno bedzie duże. Może ktoś to z ''góry'' rozwazy ?????
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam. Temat jest rzeczywiście przedni, ale coś ostatnio nikt się nie chwali. Może nie ma się czym chwalić, ale zrobiłem fotkę części ściany...Pozdr.

Napisano
Frozzer musisz jeszcze poczekać na fotki bo tamte fatalnie wyszły musze to robić z cyfry. Ja widziałem twoją kolekcje fantów niemieckich na forum link http://www.wehrmacht-awards.com/forums/forumdisplay.php?f=33 masz fajne fanty, ostatnio z tego co widziałem kupiłeś na allegro niemiecki płaszcz WH też miałem go wziąść ale na razie kieszenie puste hheee !
Napisano
sprzedaelm troche klamerek i masz racje kupilem plaszcz, na manekina. jak tylko bede mial namekina to wstawie tu zdjecie stalingradzkiego wartownika :)
  • 2 years later...
Napisano
Jaki tam nic mój kolega ma granata (pusty) 2 bagnety i 7 łusek i uwaza sie za powaznego kolekcjonera na marginesie potrzebuje maski gazowej moze ktos ma :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie