Skocz do zawartości

Kolekcje/ekspozycje.

Gość adolpho87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dzięki. Ktoś chyba zdejmował lub wymieniał jelec. Zawsze przeglądam allegro pod kątem naszych bagnetów.
Pozdrawiam
  • 4 weeks later...
Napisano
Mogę jeszcze pare zdjątek dorzucić naszej zbrojowni. To tylko broń z dolnej półki, jest tego znacznie więcej, na scianach już nie ma miejsca i każdy egzemplarz jest inny.
Napisano
O i wiedzialem ze sie zaraz odezwie krytyka i wysmiewanie. Sorki ale Polacy to kraj baranow!! Jak ktos pokaze cos wiecej anizeli drugi to zaraz sie czepiaja czy mozna to zbierac i wogole!!!

Mam chyba dzis zly dzien bo ostro reaguje na wszystkie bezsensowne zaczepki!!!! Jak by co to bedziemy bronic asi, a nie pucowac na policje!!!

I takie gadki zniechecaja mnie do pokazywania kolekcji znajomkow, ktorzy mogli by sie pochwalic bardzo ciekawymi fantami!!! Poprostu zamiast milej dyskusji zaraz zaczyna sie kibel!!!

Zazdroszcze zachodnim forum, na ktorych kazdy nowy zakup czy wykop jest mile omawiany, a wlasciciel pocieszany (chociaz by byl to najgorszy chlam). Ale nic, z takim podejsciem to tylko prezentacja wykopanych niesmiertelnikow pozostaje, to maja wszyscy i nie zazdroszcza sobie wzajemnie!!!

Pozdrawiam i zaznaczam ze mam dzis prawdziwy 13 !!! To sie moze zle skonczyc!!!

Na szczescie jeszcze tylko 1h tego poj... dnia!!!
Napisano
Asia !!!!! Czy mcie jakieś znajomości w Policji ???? Kolekcja naprawdę SUPER !!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie