zbakt Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Witam, czy ten obiekt na zdjeciu moze byc niebezpieczny i pozbawic mnie ktorejs z konczyn? czarne to papierosnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 A skąd mamy to wiedzieć?Jeśli to jest to co myślę,to po zabawie w sapera mogą pozostać po tobie trampki,a tobie urwane kończyny się marzą:)Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbakt Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 w zadnym wypadku nie bede tego ruszal, jedyne co moge to zglosic do kogos kto to unieszkodliwi, we wroclawiu sa saperzy co sprzataja takie odpadki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Zgłoś na policję,oni się zajmą resztą. Ten pocisk to prawdopodobnie niemíecka stopiątka ppanc.Lepiej nie kuś losu,ten ogonek z tyłu to zapalnik.Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbakt Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Witam, czy ten obiekt na zdjeciu moze byc niebezpieczny i pozbawic mnie ktorejs z konczyn? czarne to papierosnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
zbakt
Witam, czy ten obiekt na zdjeciu moze byc niebezpieczny i pozbawic mnie ktorejs z konczyn? czarne to papierosnica.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.