otrong Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 generalnie nie zabieram łusek, ale ta mnie zaciekawiła ze względu na wytłoczony pierścień u dołu.bicia: S* 100 36 Pnie znam jej wysokosci, bo nie jest cała. Łuska jest wąska u góry, szersza u dołu.proszę o pomoc w rozszyfrowaniu zagadki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otrong Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 generalnie nie zabieram łusek, ale ta mnie zaciekawiła ze względu na wytłoczony pierścień u dołu.bicia: S* 100 36 Pnie znam jej wysokosci, bo nie jest cała. Łuska jest wąska u góry, szersza u dołu.proszę o pomoc w rozszyfrowaniu zagadki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Poszukaj pod hasłem ponowna elaboracja" ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
otrong Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 a to ciekawe :) nie znałem tego. Jeszcze co to za łuska i będzie komplet informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 7,92 mm x 57 Mauser, niemieckiej produkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
otrong
generalnie nie zabieram łusek, ale ta mnie zaciekawiła ze względu na wytłoczony pierścień u dołu.
bicia: S* 100 36 P
nie znam jej wysokosci, bo nie jest cała. Łuska jest wąska u góry, szersza u dołu.
proszę o pomoc w rozszyfrowaniu zagadki.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.