otrong Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Napisano 10 Kwiecień 2011 generalnie nie zabieram łusek, ale ta mnie zaciekawiła ze względu na wytłoczony pierścień u dołu.bicia: S* 100 36 Pnie znam jej wysokosci, bo nie jest cała. Łuska jest wąska u góry, szersza u dołu.proszę o pomoc w rozszyfrowaniu zagadki.
otrong Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Napisano 10 Kwiecień 2011 generalnie nie zabieram łusek, ale ta mnie zaciekawiła ze względu na wytłoczony pierścień u dołu.bicia: S* 100 36 Pnie znam jej wysokosci, bo nie jest cała. Łuska jest wąska u góry, szersza u dołu.proszę o pomoc w rozszyfrowaniu zagadki.
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Poszukaj pod hasłem ponowna elaboracja" ;)
otrong Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Napisano 10 Kwiecień 2011 a to ciekawe :) nie znałem tego. Jeszcze co to za łuska i będzie komplet informacji.
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 7,92 mm x 57 Mauser, niemieckiej produkcji.
Pytanie
otrong
generalnie nie zabieram łusek, ale ta mnie zaciekawiła ze względu na wytłoczony pierścień u dołu.
bicia: S* 100 36 P
nie znam jej wysokosci, bo nie jest cała. Łuska jest wąska u góry, szersza u dołu.
proszę o pomoc w rozszyfrowaniu zagadki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.