finucha Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Koledzy jak skleic - dokleic róg gumowanej torby po gasplane?Równo oberwane .Macie jakieś pomysły?Byla cała w miare ,myszy w niej siedzialy - wyczul to moj pies i ja lekko potraktowal...fotki jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 jakiś klei elastyczny,bezbarwny najlepiej ale zawsze będzie widać..może od strony wewnętrznej podkleisz kawałkiem płótnai z mojej strony poleciłbym klej do gumy,taki co jest w zestawach do łatania dętek rowerowych:)mógłbyś wrzucić foto jak to mniej więcej wyglądazdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Można z tyłu podkleić taśmą do dywanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2011 taka wyrwa nie czyszczone jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 słabiutkie foto,małe,niewiele widać,ale podtrzymuje to co napisałem wyżej:)na pewno podkleić czymś od wewnątrz,co do taśmy do dywanów,nie wiem,nie są one dwustronne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.