X3 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2011 W dniu 26 marca 2011 r w Paradyżu o godz. 15.30 odbyła się Inscenizacja Historyczna Zrzutu CICHOCIEMNYCH" 1943 oraz Inscenizacja Walki 25-go pp Armii Krajowej z Niemcami 1944. Wydarzenia obserwowało około 1500 widzów.TUTAJ LINK DO MATERIAŁU http://www.youtube.com/watch?v=sA8Qq5nQsNc&feature=channel_video_titlemam nadzieje że nie uznacie tego jako jakiegoś spamu cy coś podobnego po prostu pokazuje film z mojej okolicy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 4 Kwiecień 2011 Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Jestem pod wrażeniem,dobre-gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 linia niemiecka,z moździerza fajnie dymi,jak z kociołka nad ogniskiem:)mogliby się bardziej przygotować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Zawsze można do czegoś się przyczepić taka mentalność polaków. Piszę dlatego ,że podobała mi się inscenizacja, za angażowanie uczestników,klimat,sceneria.Niedociągnięcia nieważne istotne że utrwalają pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.