Skocz do zawartości

Nasze Odkrycia Czechy 2011. Cz.II

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Adrenalina nie do opisania, ale nie ukrywam że gorąco mi było jak otwierałem ten zwitek z gwoździami, myślałem że tam są monety, nikt z nas nie spodziewał się gwoździ tak ładnie zawiniętych i utopionych w soli. Ale dwa słoiki puste były musiał właściciel przed ucieczką wydobyć to co cenne a wiedząc że w innych jest tylko sól z narzędziami to nawet ich nie brał ze sobą.

Kolejny film z tymi białymi słoikami się ładuje

Będzie jeszcze film z wydobycia hełmu, oraz odkrycia tej skryty z narzędziami hełmem
  • Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Jeden z pustych słoików przeżył, drugi pusty stracił dno, a resztę słoików ja załatwiłem:) Ten przecinak w tej soli dostał fajną skórkę rdzy którą trochę ułupałem resztę zostawiłem, osełka funkiel nówka nie śmigana a dzwonek jest super tylko serce dzwonka pożarła sól:) dziwne bo sznurek oryginał przeżył.

Napisano

Filmik z hełmem z depozytu narzędziowego

http://www.youtube.com/watch?v=Tlw_d7GS4i0&feature=channel_video_title

W pobliżu zamków pałaców kościołów prawdopodobnie nie można kopać ale w koło można

Napisano

Nietypowe odkrycie, stado jeleni:) zobaczyły że jestem inny:) to zaraz uciekły:) mimo wszystko ciekawskie były i za to mają fotkę:)

Napisano
kiedyś mojego kolegę gonił byk po polu ha ha:) jak widać nie ma żartów.

Pod hełmem była cisza grobowa, słychać było tylko odbicie szpadla o kamień a że płaskie był jak dachówka to taki odgłos oddawał.
Napisano

witam wszystkich, dzisiaj odwiedziliśmy zawsze gościnne Czechy. Oto co znalazł kolega. Na początek 1/6 talara

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie