poldek175 Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Na wstępie Panowie modzi wybaczcie,że na głównym,ale nie mogłem inaczej.Dąbek (Rob 13) bardzo Cię przepraszam,za wszystkie nie miłe słowa,które ode mnie usłyszałeś.Czasami człowiek coś palnie",a dopiero później pomyśli.Wybacz.Gorąco pozdrawiam.Trzymaj się jak najmocniej.Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 To Ty namieszałeś?A wcześniej się myśleć nie dało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldek175 Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Yeti,chodziło o cytat roku.Niemiła wymiana zdań na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 A tak na marginesie to co tam u kolegi Rob? Do przodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldek175 Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Yeti wejdź na pocztę.To chyba nie ta sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Nie wlezę- nie mam pod ręką drabiny, a najbliższe poczta i tak się na parterze mieści ( nad nią są mieszkania :-(Wiem, złośliwy jestem- @ odebrałem i swojego wysłałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldek175 Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Złośliwy nie jesteś,forma była do d..y.Odebrałem i odpowiedziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Potrzebujecie forum żeby wiedzieć czy mail został wysłany :) ?Macie jakieś info jak sobie Rob_13 radzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dąbek Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Witam wszystkich szkoda że tak wyszło ale jest już wszystko w ok .Jednak poldek jesteś gość i dzięki .Szkoda że tak wyszło będzie lepiej.Za czołem powoli zdrowieć już nie biorę chemii ,więc mam teraz lepszy humor i inne podejście do życia .A co tam kiedyś było zostało zapomiane.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich trzymajcie się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.