poldek175 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 Na wstępie Panowie modzi wybaczcie,że na głównym,ale nie mogłem inaczej.Dąbek (Rob 13) bardzo Cię przepraszam,za wszystkie nie miłe słowa,które ode mnie usłyszałeś.Czasami człowiek coś palnie",a dopiero później pomyśli.Wybacz.Gorąco pozdrawiam.Trzymaj się jak najmocniej.Damian
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2011 Napisano 1 Kwiecień 2011 To Ty namieszałeś?A wcześniej się myśleć nie dało?
poldek175 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 Yeti,chodziło o cytat roku.Niemiła wymiana zdań na priv.
jacho Napisano 1 Kwiecień 2011 Napisano 1 Kwiecień 2011 A tak na marginesie to co tam u kolegi Rob? Do przodu?
poldek175 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 Yeti wejdź na pocztę.To chyba nie ta sprawa.
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2011 Napisano 1 Kwiecień 2011 Nie wlezę- nie mam pod ręką drabiny, a najbliższe poczta i tak się na parterze mieści ( nad nią są mieszkania :-(Wiem, złośliwy jestem- @ odebrałem i swojego wysłałem.
poldek175 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 Złośliwy nie jesteś,forma była do d..y.Odebrałem i odpowiedziałem.
jacho Napisano 1 Kwiecień 2011 Napisano 1 Kwiecień 2011 Potrzebujecie forum żeby wiedzieć czy mail został wysłany :) ?Macie jakieś info jak sobie Rob_13 radzi?
Dąbek Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Witam wszystkich szkoda że tak wyszło ale jest już wszystko w ok .Jednak poldek jesteś gość i dzięki .Szkoda że tak wyszło będzie lepiej.Za czołem powoli zdrowieć już nie biorę chemii ,więc mam teraz lepszy humor i inne podejście do życia .A co tam kiedyś było zostało zapomiane.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich trzymajcie się
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.