kocur Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam !Jadę jutro do Munster do Panzer muzeum. Jak ktoś chce jakąś fotkę, wymiar, zbliżenie na jakiś szczegół pojazdu, który tam jest to proszę na priv.ps. w programie wycieczki jeszcze Bergen Belsen i muzeum VW w Wolfsburgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Ja mam zamiar się tam wybrać w wakacje (mam wujka k.Essen, a stamtąd niedaleko do Munster). Jeśli mógłbyś wysłać mi jakieś fotki PzKpfw I,II i IV oraz gmachu muzeum z zewnątrz był bym wdzięczny.Pozdro ktos451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam !Naturalnie będzie fotostory z wyjazdu - bardziej chodziło mi o to, żeby ktoś z naszych maniaków złożył zamówienie na jakiś szczegół ( wymiar itp ) wtedy mogę pomóc.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Aha - Kolego ktos451, to nie jest to Munster koło Essen. Muzeum jest w Munster między Hamburgiem, a Hannoverem. Koło miasta Celle.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaut76 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Wysłałem Ci pw w sprawie zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 No to chyba zreorganizuje mój wyjazd,ale i tak tam pojadę - nie odpuszczę. Dzięki za uświadomienie mi miejsca muzeum, bo jak pojechał bym do tego drugiego Munster to bym się zdziwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Kolego ktos451 W munster nie ma pzkpfwII jest za to jedynka:D za 2 Euro robi nawet kilka obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Jest tam też dość zasobna ekspozycja broni i mundurów:D naprawdę warto tam pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 a to co tam widac to maska posmiertna Rommla i jego mundurek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 dokładnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 No dobrze - no to jedziemy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 wnętrze votana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 sam votan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 wieżyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 acht acht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 pantera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.