Jadzia Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 Witam jak w temacie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22141399z góry dziękujepozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 Witam, dzięki za sugestie, ja spotkałem sie z informacją, że to jakis polski zapalnik od miny. Może Landminer by wiedział.pozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 a to nie wczesny zapalnik ruski do np. F-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Do góry, może ktoś da trafną odpowiedź.pozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 Witam. Nie jest to na pewno wczesny zapalnik do F-1 czyli zapalnik Kowiesznikowa. Ale niestety nic więcej nie wiem. Te zapalniki pojawiły się w zeszłym roku. Mam dwie sztuki i po obejrzeniu konstrukcji skłaniałbym się raczej do twierdzenia że jest to zapalnik do miny niż granatu ale kto go wyprodukował niestety nie mam bladego pojęcia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Witam czy niejest to zapalnik od granatu dymnego?? ja stawiam na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Nie ,tamten do F-1 był inny.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Ten stary typ zapalnika od F-1 wygladał tak :Był on bodajże z piorunianem rtęci.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Nie chciałbym wprowadzać zamętu, ale wczesny zapalnik do f-1 miał wewnątrz zupełnie inną budowę, niż ten przedstawiony(może jakaś konstrukcja przejściowa do f-1). Myślę jednak, że wersję z miną też trzeba by sprawdzić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 Witam jak w temacie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22141399z góry dziękujepozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 Witam, dziękuję za wszelkie odpowiedzi i czekam na kolejne, może ktoś wie na 100% co to za fancik?pozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Jadzia
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22141399
z góry dziękuje
pozdrawiam
Jadzia
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.