obelix Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 Witam. Może mi ktoś coś o niej powiedzieć?Jakaś data ich produkcji? Czy to jakaś przedwojenna,powojenna?Ktoś coś wie? Każde info dobre:)Jak na zdjęciu wybite S.I./ STASZÓWPozdrawiam.
obelix Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 Witam. Może mi ktoś coś o niej powiedzieć?Jakaś data ich produkcji? Czy to jakaś przedwojenna,powojenna?Ktoś coś wie? Każde info dobre:)Jak na zdjęciu wybite S.I./ STASZÓWPozdrawiam.
obelix Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 sory Tyfus zapamiętam i obiecuje poprawe:)
Hebda Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 jeśli aluminiowa to stawiam na powojenne czasydokładnie na czasy socjalizmu w Polsce czyli PRL(bo komunizmu nigdy nie było)i niestety nie będziewiele spółdzielni,stołówek przyfabrycznych znakowało swoje sztućce, takie luźne przypuszczenie
obelix Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 Skoro tak twierdzisz Hebda to pewnie tak jest dziękiPozdro:)
tyfus Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 S. I. STASZÓW, czyli :Spółdzielnia Inwalidów Jedność w Staszowie28-200 Staszów, ul. Kościuszki 2nie wiem czy jeszcze istnieje
obelix Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 już zamknięty:)wikipedia-Spółdzielnia Inwalidów Jedność", produkująca części motoryzacyjne i wyroby metalowe, ozdoby choinkowe, znicze nagrobkowe, okucia budowlane, regały (zamknięta w 2000 r.). chociaż o produkcji sztućców nic nie pisze ale napewno to to:)Fenx
Pytanie
obelix
Witam. Może mi ktoś coś o niej powiedzieć?
Jakaś data ich produkcji? Czy to jakaś przedwojenna,powojenna?
Ktoś coś wie? Każde info dobre:)
Jak na zdjęciu wybite S.I./ STASZÓW
Pozdrawiam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.