Skocz do zawartości

potrzebne informacje na temat miejscowośći czyżew osada

chavez

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam serdecznie potrzebowałbym informacji na temat tej osady ewentualnie jej okolic , związanych z działaniami wojennymi , wiem ze przez tą miejscowość biegnie linia kolejowa może jakieś wskazówki, sugestie ?

za wszelką pomoc i wskazówki serdecznie dziękuje
Napisano
Chcesz wykorzystać sytuację,że nasz bardzo dobry kolega (mieszkaniec tej miejscowości) aktualnie przebywa w szpitalu ?
Czekaj, jak wróci za 2 tygodnie i przeczyta ten wątek, to Ci da kopanie na jego podwórku :)))
Napisano
Chawez, dobra rada wujka Voraxa. Zmień pole poszukiwań, bo cienko Cię widzę.....
.... no co ? Trzeba koledze pilnować podwórka, jak jest nieobecny i go choroba zmogła :)))
Napisano
śmigam tam jutro do rodziny i uznałem że zabiorę ze sobą przy okazji mojego koleszke kanarka co by go po zimie odmulić ! więc zapodałem temat bo widzę że historia osady długa i możne coś by się trafiło
Napisano
Witam waścia na terenie mego kopania jak tam poszło panie dzieju.Wczoraj wruciłem do życia trzym się jak coś nie wiesz pisz.Me serce dla takich kolesiuw jak traper i woraks walczy ja wam dziekuje ale mam coś dla nich .pozdro rob_13
Napisano
siemasz polatałem troszkę wzdłuż Lini kolejowej od strony warszawy mało fantów oprócz łusek małego kalibru sztućcy i guzika us army nie wiele tego znalazłem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie