chavez Napisano 25 Marzec 2011 Autor Napisano 25 Marzec 2011 witam serdecznie potrzebowałbym informacji na temat tej osady ewentualnie jej okolic , związanych z działaniami wojennymi , wiem ze przez tą miejscowość biegnie linia kolejowa może jakieś wskazówki, sugestie ?za wszelką pomoc i wskazówki serdecznie dziękuje
traper6 Napisano 25 Marzec 2011 Napisano 25 Marzec 2011 Chcesz wykorzystać sytuację,że nasz bardzo dobry kolega (mieszkaniec tej miejscowości) aktualnie przebywa w szpitalu ?Czekaj, jak wróci za 2 tygodnie i przeczyta ten wątek, to Ci da kopanie na jego podwórku :)))
Vorax Napisano 25 Marzec 2011 Napisano 25 Marzec 2011 Chawez, dobra rada wujka Voraxa. Zmień pole poszukiwań, bo cienko Cię widzę......... no co ? Trzeba koledze pilnować podwórka, jak jest nieobecny i go choroba zmogła :)))
chavez Napisano 25 Marzec 2011 Autor Napisano 25 Marzec 2011 śmigam tam jutro do rodziny i uznałem że zabiorę ze sobą przy okazji mojego koleszke kanarka co by go po zimie odmulić ! więc zapodałem temat bo widzę że historia osady długa i możne coś by się trafiło
Dąbek Napisano 1 Kwiecień 2011 Napisano 1 Kwiecień 2011 Witam waścia na terenie mego kopania jak tam poszło panie dzieju.Wczoraj wruciłem do życia trzym się jak coś nie wiesz pisz.Me serce dla takich kolesiuw jak traper i woraks walczy ja wam dziekuje ale mam coś dla nich .pozdro rob_13
chavez Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 siemasz polatałem troszkę wzdłuż Lini kolejowej od strony warszawy mało fantów oprócz łusek małego kalibru sztućcy i guzika us army nie wiele tego znalazłem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.