takeda Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Wykopałem ostatnio ten kawałek blaszki. Może ktoś wie czego może to być identyfikator" ? Spędziłem sporo czasu na niemieckich stronach historycznych ale nie udało mi się rozwiązać zagadki... Pan Otto jest strasznie tajemniczy...Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graudenz 18 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 D.R.G.M niemiecki skrót urzędu patentowegoKotthausen - to dzielnica gminy Marienheide w dzielnicy Oberbergische w Nadrenii Północnej-Westfalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
takeda Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 to już też wiem :) chyba z 10 godzin śledziłem Pana Otto. Ale dziękuję za zainteresowanie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graudenz 18 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Zapewne jest powiązana z tym Panem i jego firmą.http://de.wikipedia.org/wiki/Otto_Kind Link to comment Share on other sites More sharing options...
takeda Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 No spore prawdopodobieństwo, że blaszka należała własnie do niego. Ciekawe co robił w szczerym polu - na bezludziu w środkowej Polsce... ;pDziękuję za pomoc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graudenz 18 Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Nie jest to żaden identyfikator", tylko tabliczka umiejscowiona na wyrobach firmy Pana Otto Kind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
takeda
Wykopałem ostatnio ten kawałek blaszki. Może ktoś wie czego może to być identyfikator" ? Spędziłem sporo czasu na niemieckich stronach historycznych ale nie udało mi się rozwiązać zagadki... Pan Otto jest strasznie tajemniczy...
Pozdrawiam
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.