takeda Napisano 24 Marzec 2011 Autor Napisano 24 Marzec 2011 Wykopałem ostatnio ten kawałek blaszki. Może ktoś wie czego może to być identyfikator" ? Spędziłem sporo czasu na niemieckich stronach historycznych ale nie udało mi się rozwiązać zagadki... Pan Otto jest strasznie tajemniczy...Pozdrawiam
Graudenz 18 Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 D.R.G.M niemiecki skrót urzędu patentowegoKotthausen - to dzielnica gminy Marienheide w dzielnicy Oberbergische w Nadrenii Północnej-Westfalii
takeda Napisano 24 Marzec 2011 Autor Napisano 24 Marzec 2011 to już też wiem :) chyba z 10 godzin śledziłem Pana Otto. Ale dziękuję za zainteresowanie :D
Graudenz 18 Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 Zapewne jest powiązana z tym Panem i jego firmą.http://de.wikipedia.org/wiki/Otto_Kind
takeda Napisano 24 Marzec 2011 Autor Napisano 24 Marzec 2011 No spore prawdopodobieństwo, że blaszka należała własnie do niego. Ciekawe co robił w szczerym polu - na bezludziu w środkowej Polsce... ;pDziękuję za pomoc :D
Graudenz 18 Napisano 25 Marzec 2011 Napisano 25 Marzec 2011 Nie jest to żaden identyfikator", tylko tabliczka umiejscowiona na wyrobach firmy Pana Otto Kind.
Pytanie
takeda
Wykopałem ostatnio ten kawałek blaszki. Może ktoś wie czego może to być identyfikator" ? Spędziłem sporo czasu na niemieckich stronach historycznych ale nie udało mi się rozwiązać zagadki... Pan Otto jest strasznie tajemniczy...
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.