Niemen Napisano 20 Marzec 2011 Autor Napisano 20 Marzec 2011 Witam. Co to za łach? Czy to jakiś mundur? Na guzikach od spodni pisze Deutsche Mode. Strychowe trafienie
Niemen Napisano 20 Marzec 2011 Autor Napisano 20 Marzec 2011 Witam. Co to za łach? Czy to jakiś mundur? Na guzikach od spodni pisze Deutsche Mode. Strychowe trafienie
Bartek_83 Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Kolego ziarnoo napisano przecież, że są to bryczesy Sturm Abteilung. Wpisz sobie to w google i będziesz wiedział czyje ;)
Erich Honecker Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 Sztruksowe bryczesy Sturm Abteilung . Kurtka jakiegoś marynarskiego wzoru ale mogę się mylic .Tkanina kurtki bardzo podobna do tkaniny kurtek radzieckich tak mi sie wydaje ale tu również mogę sie mylić .
Niemen Napisano 23 Marzec 2011 Autor Napisano 23 Marzec 2011 Miałem cichą nadzieję, że to będą spodnie SA. Dziekuję za identyfikację.
Pytanie
Niemen
Witam. Co to za łach? Czy to jakiś mundur? Na guzikach od spodni pisze Deutsche Mode. Strychowe trafienie
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.