kempa Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 tam jest syf na maxa. polmosy tylko. ale w lipkowie partyzanci zabili kilku niemiaszków w zasadzce;)
buchu93 Napisano 1 Kwiecień 2011 Napisano 1 Kwiecień 2011 do kościoła mam niedaleko;) tak na tej polance to straszny syf jest ale z lepszym sprzętem może by coś wyszło.. Jak tam szukałem to jakiś dziadek polecił mi dwie miejscówki m.in. starą karczmę na pograniczu Lipkowa i Koczarg, ale niestety nie znalazłem wielkich drzew, które miały być charakterystyczne.. Można się gdzieś razem ustawić ;)
rabat Napisano 2 Kwiecień 2011 Napisano 2 Kwiecień 2011 a kopał z was ktoś kiedyś w lesie między Babicami a Bemowem.?? wychodziło coś??
kempa Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Napisano 2 Kwiecień 2011 Są takie plany.tylko nie teraz bo tam są bagna, ale jak podeschnie to trzeba spróbować. Tłukli się tam więc coś napewno wyskoczy
rabat Napisano 2 Kwiecień 2011 Napisano 2 Kwiecień 2011 no właśnie chciałem zobaczyć czy ktoś coś tam trafił, bo mimo kilku godzin łażenia tymi lasami wyszły jakieś cywilne pierdółki.
kempa Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Kolego a gdzie chodziłeś? Idąc od Babic w strone wawy to po lewej stronie lasu od strony mościsk na wysokości Klaudyna czy od strony Babic właśnie?
kempa Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Kolego a gdzie chodziłeś? Idąc od Babic w strone wawy to po lewej stronie lasu od strony mościsk na wysokości Klaudyna czy od strony Babic właśnie?
rabat Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 właśnie tam po lewej chodziłem tylko, że trochę dalej w stronę wysypiska śmieci.
Piotrek_424 Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Też myślałem o tym miejscu, jakieś ciekawostki Ci się trafiły?
kempa Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Za blisko wawy to jest i wydaje mi się że może tam być przeryte. Ide dziś na wrześniowe miejscówki.kilka km dalej.zobaczymy co wyjdzie
kempa Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Napisano 6 Kwiecień 2011 2dni chodzenia-ok 15h i ok 25km spaceru-efekt to ok 10 łusek mauser mosin lebel i pistoletowych. Lipa straszna ale dziś nowa miejscówka gdzie przez 2 dni był otoczony przez ułanów pułk niemiecki i ciekawa sprawa bo w tym czasie zaopatrywany zrzutami. Ktoś z kolegów już zna to miejsce? Wieczorem dam znać czy coś wyszło
chavez Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 siemacie ja jestem z łomianek ! latałem troszke po kampinosie od strony starcia Niemców z ułanami jazlowieckimi jest jeden minus w lato te łąki ( nazwijmy je tak) są strasznie zarośnięte pare fantów wyszło ale to ciężka praca też wybieram sie gdzieś w głąb kampinosu jak by nie patrzeć praktycznie każda miejscowość znajdująca sie w KPN ma fają wojenną historie ps - bedzie kombinowany jakiś wypad pisze sie ! :)
kempa Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Napisano 6 Kwiecień 2011 Kolego chavez jutro planuje wypad.dziś ide do lasu.koło szlaku jazłowieckich wyszło pare fantów ostatnio. Kpn ma taką specyfike że kilometrów trzeba nabić-to właśnie mobilność kawalerii która tu działała daje się we znaki:) pisz na prv kontakt. Pozdrawiam
kaiel Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 witamjestem spod Leoncina , troche w lesie bywałem ;)forty w Cybulicach juz oblatane i dziury straszliwemozna by sie ustawic Panowie Pozdr.
kempa Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Napisano 8 Kwiecień 2011 Akurat koło leoncina przedwczoraj byłem. Ale nic specjalnego. Jakieś pomysły na wspólny wypad?
Der Szpadel Napisano 8 Kwiecień 2011 Napisano 8 Kwiecień 2011 ja dojeżdżam i na środkowy nacieram KPN, ale co natrafie na jakieś fajne górki z umocnieniami to bytność innych (dołki) trochę deprymuje, ale trzeba próbować
kempa Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 Środkowy tzn?bo ja babice, truskaw,palmiry, te okolice najczęściej.
rabat Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 kempa mam takie pytanie. Czy w najbliższej okolicy Babic udało ci się coś trafić ładnego?? Bo teren trochę bardzo zurbanizowany i właśnie dla tego nie mogę sobie wydedukować gdzie w tych Babicach można kopać.pozdrawiam Rabat
kempa Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Napisano 10 Kwiecień 2011 pola wokoło babic.las koło koczarg lipkowa. wychodzą fanty wrześniowe.pozdrawiam
pawel888 Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Nie wspomniałeś tylko jeszcze o Straży Gminnej i Miejskiej która bardzo dobrze monitoruje okoliczne pola. Ale to tylko szczegół :)
Der Szpadel Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Środkowy czyli okolice Cisowe, Granica, Krzywa Góra itpTeren przekopany i trzeba wiele czasu i samozaparcia,ale wierzę że coś wymodzę.Terenów wschodnich jeszcze z wykrywką nie zwiedzałem bo mam trochę daleko ;)
Der Szpadel Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Polecam się maskować bo teraz bezlistnie jak na razie i mojego znajomego SL przyłapało i co prawda sprzęt został ale samo doświadczenie nie było za przyjemne.
rabat Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 A w okolicach Sierakowa coś Panom wychodziło??
pawel888 Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Zależy o który Sieraków się pytają, bo kilka w okolicy Warszawy jest...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.