Skocz do zawartości

kampinos-poszukiwania

kempa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
do kościoła mam niedaleko;) tak na tej polance to straszny syf jest ale z lepszym sprzętem może by coś wyszło.. Jak tam szukałem to jakiś dziadek polecił mi dwie miejscówki m.in. starą karczmę na pograniczu Lipkowa i Koczarg, ale niestety nie znalazłem wielkich drzew, które miały być charakterystyczne.. Można się gdzieś razem ustawić ;)
Napisano
Są takie plany.tylko nie teraz bo tam są bagna, ale jak podeschnie to trzeba spróbować. Tłukli się tam więc coś napewno wyskoczy
Napisano
no właśnie chciałem zobaczyć czy ktoś coś tam trafił, bo mimo kilku godzin łażenia tymi lasami wyszły jakieś cywilne pierdółki.
Napisano
Kolego a gdzie chodziłeś? Idąc od Babic w strone wawy to po lewej stronie lasu od strony mościsk na wysokości Klaudyna czy od strony Babic właśnie?
Napisano
Kolego a gdzie chodziłeś? Idąc od Babic w strone wawy to po lewej stronie lasu od strony mościsk na wysokości Klaudyna czy od strony Babic właśnie?
Napisano
Za blisko wawy to jest i wydaje mi się że może tam być przeryte. Ide dziś na wrześniowe miejscówki.kilka km dalej.zobaczymy co wyjdzie
Napisano
2dni chodzenia-ok 15h i ok 25km spaceru-efekt to ok 10 łusek mauser mosin lebel i pistoletowych. Lipa straszna ale dziś nowa miejscówka gdzie przez 2 dni był otoczony przez ułanów pułk niemiecki i ciekawa sprawa bo w tym czasie zaopatrywany zrzutami. Ktoś z kolegów już zna to miejsce? Wieczorem dam znać czy coś wyszło
Napisano
siemacie ja jestem z łomianek ! latałem troszke po kampinosie od strony starcia Niemców z ułanami jazlowieckimi jest jeden minus w lato te łąki ( nazwijmy je tak) są strasznie zarośnięte pare fantów wyszło ale to ciężka praca

też wybieram sie gdzieś w głąb kampinosu jak by nie patrzeć praktycznie każda miejscowość znajdująca sie w KPN ma fają wojenną historie

ps - bedzie kombinowany jakiś wypad pisze sie ! :)
Napisano
Kolego chavez jutro planuje wypad.dziś ide do lasu.koło szlaku jazłowieckich wyszło pare fantów ostatnio. Kpn ma taką specyfike że kilometrów trzeba nabić-to właśnie mobilność kawalerii która tu działała daje się we znaki:) pisz na prv kontakt. Pozdrawiam
Napisano
witam
jestem spod Leoncina , troche w lesie bywałem ;)
forty w Cybulicach juz oblatane i dziury straszliwe
mozna by sie ustawic Panowie
Pozdr.
Napisano
kempa mam takie pytanie. Czy w najbliższej okolicy Babic udało ci się coś trafić ładnego?? Bo teren trochę bardzo zurbanizowany i właśnie dla tego nie mogę sobie wydedukować gdzie w tych Babicach można kopać.

pozdrawiam Rabat
Napisano
Środkowy czyli okolice Cisowe, Granica, Krzywa Góra itp

Teren przekopany i trzeba wiele czasu i samozaparcia,
ale wierzę że coś wymodzę.

Terenów wschodnich jeszcze z wykrywką nie zwiedzałem bo mam trochę daleko ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie