Skocz do zawartości
  • 0

6 PDPD kordzik ?

por.pil.020

Pytanie

Napisano

Witam, Koledzy pomóżcie. Kilka lat temu dostałem od znajomych z centralnej Polski taki oto kordzik. Ładny, cieszy oko, ale nie mam o nim praktycznie żadnego pojęcia. Domyślam się tylko że to jakiś pamiątkowy przedmiot z 6 Pomorskiej Dywizji Powietrznodesantowej. Znajomi od których to mam też nic o nim nie wiedzieli, pozatym ze mieli go od dawna". Od razu zastrzegam ze przedmiot nie idzie na allegro. Chce tylko wiedzieć co mam.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i data. Chciałbym się dowiedzieć komu taki przysługiwał? Czy dużo tego naprodukowano? Kiedy były takie produkowane? Ile mniej wiecej moze byc warty? Czy miał pochewkę?

Napisano
Dzieki za odpowiedź, a mógłbyś pociągnąć trochę temat? W googlach nie znalazłem ani jednego rodzaju takiego kordzika...

Naprawdę nikt więcej nic o tym nie wie?
Napisano

Witam, Koledzy pomóżcie. Kilka lat temu dostałem od znajomych z centralnej Polski taki oto kordzik. Ładny, cieszy oko, ale nie mam o nim praktycznie żadnego pojęcia. Domyślam się tylko że to jakiś pamiątkowy przedmiot z 6 Pomorskiej Dywizji Powietrznodesantowej. Znajomi od których to mam też nic o nim nie wiedzieli, pozatym ze mieli go od dawna". Od razu zastrzegam ze przedmiot nie idzie na allegro. Chce tylko wiedzieć co mam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie