korki09 Napisano 15 Marzec 2011 Autor Napisano 15 Marzec 2011 Witam. Tak jak w temacie, prosiłbym o pomoc w identyfikacji guzikow. Sa one z pierwszego w zyciu wypadu;p nie znam sie na guzikach. w jednym dolku praktycznie z łuskami ktore takze wrzucam na id. Bede wdzieczny za kazda wskazowke.
korki09 Napisano 15 Marzec 2011 Autor Napisano 15 Marzec 2011 aaaa no fakt <facepalm> pozna pora juz;pp
Hebda Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Wojskowy POLSKI guzik,tu krzyk potrzebny!!czym płacisz w sklepie? tylko kartą czy rublami?co masz na każdej monecie PLN? wróbla?http://www.wolf.pl/guziki.htmlumieram:/
korki09 Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 HEBDA troche ogłady .... Doskonale wiem że polski ale wiem też że były rozne wzory a takowych nie znam......;///// Mozna bylo sie odmyslic.. ale jezeli komu sie nudzi to wlasnie takie posty pisze. Pozdro...
korki09 Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 no! i tego oczekiwałem, dziekuje bardzo i Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.