czarek100 Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 witam trafiła mi się taka łuseczka i nie wiem od czego jest. średnica denka 11mm,długość około 52mm i więcej nie da rady powiedzieć bo szyjka zdeformowana.po lewej dla porównania mauzer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Danzig Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 a bicia to nie łaska pokazać ? chyba 6,5x52 Mannlicher Carcano (bo cieniutka kryza)http://www.municion.org/65x52/65x52.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek100 Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 witam trafiła mi się taka łuseczka i nie wiem od czego jest. średnica denka 11mm,długość około 52mm i więcej nie da rady powiedzieć bo szyjka zdeformowana.po lewej dla porównania mauzer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
czarek100
witam trafiła mi się taka łuseczka i nie wiem od czego jest. średnica denka 11mm,długość około 52mm i więcej nie da rady powiedzieć bo szyjka zdeformowana.po lewej dla porównania mauzer.
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.