docent525 Napisano 14 Marzec 2011 Autor Napisano 14 Marzec 2011 Jak w temacie poszukuje odpowiedzi co to jest?(Dodam tylko że jestem Świeżakiem na tym forum)
Czlowieksniegu Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Jakieś pytania?Zawsze możesz do podmiotu lirycznego się zgłosić, miast na Forum.Pozdrawiam.
sacapotras Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Panie podmiocie, czy Ty do pracy nie chodzisz? Fedrujesz na forum od samej zorzy zarannej... Nie nie, Yety, nie żeby mi to przeszkadzało, tak tylko pytam. Bo ja na ten przykład pracuję po nocach, dzyń w dzyń.
Czlowieksniegu Napisano 15 Marzec 2011 Napisano 15 Marzec 2011 Kończąc OT.Podmiotem lirycznym jest, akurat, Docent.Ja? Tak- nawet teraz jestem w pracy. A technika, niestety, tak poszła od przodu, że nawet jadąc samochodem spokojnie mogę patrzeć Ci na ręce.
docent525 Napisano 15 Marzec 2011 Autor Napisano 15 Marzec 2011 pomyślałem że dodam jeszcze jedna fotkę i czekam na odpowiedz co to jest?? do czego służyło?? i jak stare może być??
docent525 Napisano 14 Marzec 2011 Autor Napisano 14 Marzec 2011 Jak w temacie poszukuje odpowiedzi co to jest?(Dodam tylko że jestem Świeżakiem na tym forum)
Pytanie
docent525
Jak w temacie poszukuje odpowiedzi co to jest?
(Dodam tylko że jestem Świeżakiem na tym forum)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.