Skocz do zawartości
  • 0

Karabin lufa

vecoo

Pytanie

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja tam widzę kanciatą komorę. Napisałem co to za model i odpowiedziałem na pytanie ile jest wart.

Co do rozbawiania to żeby Ci czasem za wesoło nie było. Konserwator wojewódzki i saperzy przynoszą mnie dziesięć razy gorsze szroty skonfiskowane podobnym cwaniaczką.
Napisano
Draven,zgodzę się,ale aukcja to aukcja,podbijanie cen przez kolesi itp. Na giełdach są bardziej ,,ludzkie,,ceny. Cena złomu to oczywiście z przymrużeníem oka:) Fant jest fajny i gdyby był mój to bym go nie pogonił nawet za tysiaka bo taką mam zasadę że nic nie sprzedaję z kolekcji.
Zdrów
Napisano
U mnie na skupíe wart 0,80gr/kg ale jako żeś z tego forum to 1,00zł/kg.A tak poważnie to wartość kolekcjonerska ,gdybyś chcíał sprzedać to groszowe sprawy,zaś co do prawa to za gorsze złomy zapadały wyroki ale to twoja sprawa:)
Pozdro.
Napisano
No tak...następnym razem się nie posrajcie jak takiego zobaczycie...Skok ależ ty ignorant.Cieżko się do błędu przyznać co? Lepiej opowiadać bajki ile ty już takich nie miałeś od saperów.
Napisano
Ja bym nie ryzykował nawet tego podnosić a co dopiero pokazywać tu na forum. Pewnie i tak czas zadekował tego grata , dla mnie biegli byli łaskawi i oddali mi dużo zabawek w 2006 roku. Pozdrawiam
Napisano
Bagnet tez mam ale stępiony wiec tez pozbawiony :) wiec nadal nikt niewie jaka jest cena jego zapewniam ze nie sprzedaje
Napisano
Zakłady w Iżewsku do 1935, a zakłady w Tule aż do 1936, produkowały karabiny z komorą heksagonalną.
Czy jak się wyraziłeś Skok: kanciastą". Resztę Twojej wypowiedzi przemilczę, bo czytając to odczuwam niezawiniony wstyd...
Napisano
10 wypowiedzi i ANI JEDNEJ właściwej identyfikacji. Zamiast wykazania się choćby podstawową wiedzą - straszenie. Tak, w tym jesteście dobrzy.

Vecoo, masz karabin Mosina wz.1891/30. Z Carem nie ma on wiele wspólnego. Raczej z Józefem Wissarionowiczem.
Ktoś go zdekował uderzeniem o drzewo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie