margor Napisano 9 Marzec 2011 Autor Napisano 9 Marzec 2011 Blacha mosiądz, pod spodem skóra.Może z plecaka ? Jakie datowanie, oddział...?
Hebda Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 dlaczego oddział?może to być plakietka z adresem z worka,walizki..Imie nazwisko,gmina sułoszowa, R2 P Olkusz" (Poczta Olkusz??)cyferki to może być np nr telefonu,bodaj po wojnie były 6cyfrowe?
torba5 Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 powiat Olkuski,cyferki raczej kod pocztowy (ale nie na pewno) tel bym wykluczył Sołuszowa wielka nie jest nadal, ale nazwisko Baranek istnieje w ich spisach i teraz pewnie to rodzina ,jak ci zależy to w necie sa na nich namiary wystarczy zadzwonicpozdrawiam
Hebda Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 też pytanie gdzie znaleziona? Kod pocztowy 6cyfrowy,kiedy takie były?:)
torba5 Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 nie oblukalem uważnie moja wina 4 wziąłem za + ale tel 6 cyfrowy też raczej nie ,243 243 ?
margor Napisano 10 Marzec 2011 Autor Napisano 10 Marzec 2011 Znaleziona w lesie koło Olkusza.A tak pytałem bo myślałem że 243 to może luty 1943...?I to R2...?A znaleźć potomków ciężko bo w Sułoszowej to Baranków mnóstwo... ;)
Pytanie
margor
Blacha mosiądz, pod spodem skóra.
Może z plecaka ? Jakie datowanie, oddział...?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.