dimmu66 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 Czy ktoś z Kolegów miał okazję przeczytać książki MOJE ŻYCIE W CZASIE WOJNY I POKOJU oraz CZAS WOJNY? Czy to ta sama książka tylko inny wydawca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Czytalem tylko Czas Wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 7 Marzec 2011 Autor Share Napisano 7 Marzec 2011 No właśnie ja też i chodzi mi o to czy to cos nowego czy jakiś klon Czasu wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 „Czas wojny” to wojenny fragment „Mojego życia...” Czytałem dawno ale chyba to, to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Czas wojny" wydany przez Kagero to rzeczywiście pierwsza część Mojego życia..." Trochę skrócone i okrojone. (mam oba, więc porównanie wykonane osobiście). Trochę mniej fotek i w ogóle bardziej ubogo. Warto jednak przeczytać przygody Rudela po wojnie. Pamiętajcie, że miał protezę nogi, co nie przeszkadzało mu jeździć na nartach i chodzić po górach. Twardy gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.