wierzbaPOL Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Witam!Mam takie pytanie posiadam niemiecki hełm (myślę, że jest to m35). Z tyłu, po środku nad nakarczkiem posiada śrubę, jestem ciekaw w jakim celu była tam wkręcona. Proszę odpowiedź, zdjęcia jeżeli to konieczne dodam jutro.Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiljan Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 najlepiej daj zdjecie wstępnie wnosze ze byl zrobiony z niego czerpak lub byl gdziesz przymocowany jako zasobnik sugestii moze byc wiele, zapewne i tak nigdy nie dowiesz sie jakie bylo pierwotne zalozenie kreatora tego wynalazku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martian Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 tu była śruba...;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wierzbaPOL
Mam takie pytanie posiadam niemiecki hełm (myślę, że jest to m35). Z tyłu, po środku nad nakarczkiem posiada śrubę, jestem ciekaw w jakim celu była tam wkręcona. Proszę odpowiedź, zdjęcia jeżeli to konieczne dodam jutro.
Pozdrawiam!
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.