siesko Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 witam mam takie pytanie,warto szukać w miejscu gdzie rozbił się niemiecki samolot,1939 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan27 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 hmm. Dziwne pytanie. Jak dla mnie wszędzie warto jest szukać. Zwłaszcza w takich miejscach. Ale to zalezy jeszcze od oczekiwań Kolegi. Jesli liczysz na bursztynowa komnate to NIE warto :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
butchcassiddy Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Nie warto również szukać, jeżeli liczysz na znalezienie całego samolotu... Ale historię można układać również z kawałków! Pozdrawiam. Butch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franek8723 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 witam warto kopać ja znalazłem takie miejsce w 1945 niemiecki samolot się rozbił bardzo dużo części było elektroniki aluminium i metalowe i zależy czy teren był już przeszukany czy ja u siebie byłem pierwszy pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanadu Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 znalazłem takie miejsce w 1945"To musisz mieć nie lada doświadczenie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doecek Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 ...i brodę długą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
franek8723 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 nie no tak mi się napisało znalazłem jakieś dwa lata temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.